Suomiareena2017

MMA mukana Porin SuomiAreena-tapahtumassa

Suomi suosta! Vauhtia kasvuun design- ja bisnesosaamisella

MMA on ensimmäistä kertaa mukana SuomiAreenan virallisessa ohjelmassa Porissa. MMA järjestää yhdessä Design Forum Finlandin kanssa paneelikeskustelun perjantaina 14. heinäkuuta kello 11.45 – 13.00. Paikka on Raatihuoneen puiston Purje-lava. 

Menestyksen aikaansaamisesta muotoilun, brändien rakentamisen ja myynnin keinoin ovat keskustelemassa vaikuttajat liike-elämän, tieteen ja designin huipulta: varatoimitusjohtaja Carl Haglund Sunshine Kaidi New Energy Groupista, Vice President Mikko-Pekka Hanski Idean Enterprises Oy:stä, futuristi Elina Hiltunen, toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen Kalevala Korusta, professori Sixten Korkman Aalto-yliopistosta ja toimitusjohtaja Miika Lipiäinen Kyrö Distillery Companysta. Keskustelun juontaa digitalisti Ville Tolvanen.

Suomi kuuluu maailman innovatiivisimpiin maihin. Koulutus ja osaaminen ovat huippuluokkaa. Suomalaisia brändejä on kuitenkin turha etsiä maailman menestyneimpien listalta. Miksi suomalaisista innovaatioista ei synny liiketoimintaa maailmalla? Kuinka niistä saadaan rakennettua kansainvälisillä markkinoilla menestyviä ja myyviä brändejä?

Suomalainen yhteiskunta ja suomalaiset yritykset tarvitsevat nyt kipeästi uusia menestystarinoita ja nostetta.

Väitämme, että suosta ponnistetaan suoraan maailman huipulle, kun yhdistetään kaksi osaamisaluetta, muotoilu ja liiketoiminta. Designosaaminen tuo pöytään asiakaslähtöisyyden, toimivuuden, luovuuden ja ideoiden nopean testaamisen. Bisnesosaamisen avulla otamme haltuun brändit ja hoidamme kaupat kotiin kannattavasti.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Olet lämpimästi tervetullut Poriin seuraamaan, miten asiantuntijat nostavat Suomea suosta!

Suomi suosta keskustelijat

SuomiAreena logot