4.7.17 / 16:09
Ville Tolvanen

designummetus

Lista asioista, joissa Suomi on maailman paras, pitenee. Tässä valossa on vaikea ymmärtää, miten saamme yhdessä aikaan kreikkalaisia numeroita talouden kasvussa ja kannattavuudessa. Ehkä menestys tulee liian helposti.

29.6.17 / 10:30
Toni Berkowits

innovaatiot_pelastavat_suomen

Suomalaisista yrityksistä lähes 99 prosenttia on mikro- ja pienyrityksiä. Näillä yrityksillä ja yrittäjyydellä on siis merkittävä vaikutus Suomen tulevaisuuteen. Samaan aikaan Suomen Akilleen kantapää tuntuu olevan ideoiden kaupallistaminen.

14.6.17 / 13:14
Jasmine Plavsic

ilmainen asiakas

Ostajana arvostan nopeutta. Kun ostohousut ovat jalassa, haluan edistää asiaa heti.

6.6.17 / 15:35
Heikki Luoma

Harva osaa myydä muutoksen

Harvinaisin myyntitaito on taito saada ostaja tekemään muutos.

Myyjät osaavat myyntipuheensa. He tietävät oikeat kysymykset. Osaavat esitellä ratkaisunsa. Usein he tietävät myös sanoa ratkaisunsa seurauksena syntyneet tulokset.

Hyvät myyjät kykenevät innostamaan asiakkaan tuotteestaan tai palvelustaan.

31.5.17 / 15:06
Matti K. Vesala

Tavoitekeskustelu

Lähes viidentoista vuoden ajan olen esimiehenä, myyntijohtajana ja johdettavan asemassa myyjänä tuskaillut tavoitekeskustelujen kanssa. Formaatin nimi vaihtelee organisaatiosta riippuen, mutta kyse on keskustelusta, joka polveilee suorituksen arvioinnista tulevaisuuden tavoitteisiin.

24.5.17 / 13:40
Lauri Seppälä

Myyntitykit

Glengarry, Myyntitykit, on mielestäni kulttielokuva. Alec Baldwin ei jätä kylmäksi ja muistuttaa ainakin minua myyntikulttuurista ja sen merkityksestä.

18.5.17 / 07:59
Teija Koskinen

myyntibattle_blogikuva2.jpg

Asiakkaat ovat valveutuneita, älykkäitä ja oman arvonsa tuntevia. He odottavat palvelua, rehellisyyttä ja aitoutta. Mikä pysäyttää asiakkaan kuuntelemaan ja mikä ostamaan?

16.5.17 / 07:50
Alexandra Kymäläinen

unelmien työpaikka

Meistä jokainen tavoittelee elämässään unelmiensa työtä. Mikä se sitten on, ei välttämättä ole itsellekään selvä. Annan neljä vinkkiä, millä unelmasi voit kirkastaa.

Lapsena minulla oli vahva visio unelmieni työstä. Varttuessa unelmani toteuttamiseen tuli yllättävä ongelma: oliko sellaista työtä edes olemassakaan.

11.5.17 / 09:49
Timo Sarpalinna

Mikä erottaa tosimyyjän “wannabe”-maalintekijästä?

Myyntityö on monia taitoja vaativa laji, jossa kokonaisuus ratkaisee.

9.5.17 / 10:59
Mirja Jankes

koko Suomi myy

Myyjiä tarvitaan, että saadaan ”koko Suomi myymään”! Tämä ajatus on nostettu esille useassa yhteydessä talven ja kevään aikana.

Heräsin pohtimaan ajatusta, kun luin MMA-blogista Sini Jokiniemen mainion kirjoituksen myyntikeskustelusta (23.3.2017).