Muita etuja

Tälle sivulle on koottu ne jäsenedut, joita pääset käyttämään jäsensivuilta. Kirjaudu sivuille tästä.

Numerohaku Suomen Asiakastiedon palvelun kautta ilmaiseksi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenet saavat suomalaiset yritysten ja yksityishenkilöiden julkiset puhelinnumerot Suomen Asiakastiedon yritysfiltteripro.fi-palvelusta.

Jäsenelle Asiakastiedon palvelu tarjoaa myös kaikkien suomalaisten yritysten yhteystiedot, keskeiset päättäjä- ja konsernirakennetiedot sekä talousluvut. Saatavilla on myös yritysten suppea talousraportti, josta löytyvät yritystä koskevat mahdolliset julkiset maksuhäiriötiedot. Puhelimitse maksuhäiriötietoja ei enää välitetä.

MMA:n jäsenenä voit tehdä kuukausittain sata hakua maksutta.

Vain MMA:n jäsenille tarkoitettuun Asiakastiedon palveluun ja hakuihin pääset kirjautumalla Jäsensivuille.

Lisätietoja yritysfiltteripro.fi- palvelusta saat Asiakastiedon asiakaspalvelusta 010 270 7200.

Suomen Asiakastieto on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML:n jäsen ja Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämien markkinointikieltorekistereiden (kirjerobinson ja telerobinson) virallinen jälleenmyyjä.

 

Sanakirja.net

MMA:n jäsenten käytössä on sanakirja.net. Sanakirjan saat käyttöösi kirjautumalla Jäsensivuille.

 

Lingonet Pro -kielivalmennuksia

Lingonet Pro on sähköinen kielivalmentaja, joka tarjoaa syntyperäisen puhujan ohjeita vieraan kielen tavanomaisiin käyttötilanteisiin. Palvelu sisältää pieniä täsmäharjoitteita, jotka auttavat sisäistämään eri tilanteissa tarvittavan kieliaineksen. Pääset käyttämään palvelua Jäsensivuilla.

 

MMA-kalenteri

Jäsenenä saat A5-kokoisen kalenterin, jonka väliin on koottu laajasti tietoa työelämästä. Kalenteri on tilattava erikseen Jäsensivuilta.