Työtä ja tekijöitä

Jäsentemme käytössä on suorahakuyritys Target Headhunting Oy:n palvelut. Suorahauilla täytettävät työpaikat ja edustukset tulevat suoraan sähköpostiisi. Voit halutessasi perua uutiskirjeen. Päivitä oma sähköpostiosoitteesi liiton jäsenrekisteriin tästä.

MMA:n jäsen

Sopivan työpaikan löytäminen on tänä päivänä kovan työn takana.

Tarjoamme Sinulle piilossa olevia, suorahauilla täytettäviä myynti- ja markkinointialan työpaikkoja ja avoimia edustuksia suoraan sähköpostiisi. Sparraamme työhakemuksesi kuntoon ja opastamme menestykselliseen työhaastatteluun.

Työn- ja edustustenvälityspalveluissa yhteistyökumppanimme on rekrytointiyritys Target Headhunting. Jos haet työtä, lähetä sähköinen ansioluettelosi Targetille osoitteeseen osaajapankki@targetheadhunting.fi

Targetin suorahakukonsulttien yhteystiedot löydät täältä.

Tällä hetkellä suorahaussa olevat työpaikat löydät klikkaamalla tästä.

Täytettävänä olevat itsenäisen edustajan paikat puolestaan löydät klikkaamalla tästä.

Työnantaja

Jos etsit myynnin, markkinoinnin tai oston ammattilaista, ota yhteys suorahakuyritys Target Headhuntingin ammattilaisiin. Saat käyttöösi Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n 27 000 jäsenen osaajapotentiaalin ja löydät tekijän juuri sinun tarpeisiisi.

Voit hankkia tarjolla olevalle työpaikalle näkyvyyttä jäsenillemme lähetettävissä uutiskirjeissä (työnhaun uutiskirje Osuma). Halutessasi räätälöimme uutiskirjeen yrityksesi näköiseksi niin ettei uutiskirje pidä sisällään muuta kuin juuri sinun yrityksesi avoinna olevan työtehtävän ja yrityksesi kuvauksen.