Pankkiedut

MMA:n jäsen saa Danske Bankissa etuja asuntolainasta, väliaikaisesta lomautuslainasta sekä sijoituspalveluista. Lisäksi vastavalmistuneelle on omat etunsa.

Lomautuslaina tilapäiseen tarpeeseen

MMA:n jäsenenä ja Danske Bankin asiakkaana voit nyt hakea lainaa tilapäiseen tarpeeseen –  ilman avausmaksua ja erittäin kilpailukykyisellä korolla. Lue lisää tästä.

Asuntolainaetu

 • Pienempi marginaali
 • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
 • Lyhennysvapaat ilman kuluja
 • Portaistettu maksuohjelma
 • Edullisemmat päivittäispalvelut

Asuntolaina aina edullisemmin

Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä saat lainasi edullisemmin, kuin ilman liiton jäsenyyttä*.

Asuntolaina ilman kuluja – säästä aina vähintään 300 euroa

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelmäpalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50 % edullisemmin

Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä, kaksi korttia ja pankkitunnukset.

Lyhennysvapaat ilman kuluja – säästä 180 euroa joka kerta

Voit hakea 4-12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua **, säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.

Elämääsi sopiva maksuohjelma

Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle. 

Esimerkki lyhennystasojen hyödyntämisestä:

 1. Lyhennyserä kaksi ensimmäistä vuotta 500 €/kk
 2. Kolmantena vuonna lyhennys 750 €/kk
 3. Lopun laina-ajan lyhennykset 1000 €/kk

Lyhennykset voidaan tehdä käyttäen 2-3 eri lyhennystasoa. Lainan lyhennystavan tulee olla kiinteä tasaerä. Lainan saaminen edellyttää pankin erillistä hyväksyvää päätöstä.

Vieläkö mietit?

Pyydä lainatarjous helposti kotisohvalta. Siirrämme nykyisen lainasi puolestasi Danske Bankiin. Asiakkaanamme saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista. Hae lainaa!

* Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.

** Lyhennysvapaan saamineen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Jos asiakas ottaa 170.000 euron lainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,25 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,29 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 193.204,74 euroa, sisältäen automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 8.1.2018 tilanteesta). Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit.

Vastavalmistuneen MMA:n jäsenen edut

Vastavalmistuneena saat jopa yli 700* euron vuosittaiset edut:

 1. Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 2. Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 3. Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
 4. Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

Hyödynnä rahanarvoiset edut. Lue lisää!

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.

Etuja sijoittajalle

 • MMA:n jäsen sijoittaa edullisemmin, vaikka ei siirtäisi kokonaisasiakkuutta: Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
 • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja ja arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa. MMA:n jäsen maksaa vain välityspalkkiot kaupoista. Lisäksi etuja sijoittajan lisäpalveluista.
 • Danske Varainhoito- ja Danske sijoitusneuvontapalveluista 15 % alennus
 • Osakesäästötilin hallinnointi maksuton ja edullista kaupankäyntiä
 • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.

Osakesäästötili on tili, jonka sisällä voit ostaa ja myydä koti- ja ulkomaisia pörssilistattuja osakkeita ilman välittömiä veroseuraamuksia. Myös osingot ja korot osakesäästötilin sisällä ovat verovapaita. Eli voit sijoittaa mahdolliset voitot uudestaan verovapaasti osakesäästötilin sisällä. Maksat tuotosta veroja vasta siinä vaiheessa, kun nostat varoja tililtä.

 • Voit tallettaa enintään 50 000 euroa rahaa
 • Voit sijoittaa mahdolliset voitot uudestaan osakesäästötilin sisällä
 • Maksat tuotoista veroja vain kun nostat tililtä varoja

MMA:n jäsenenä sijoittaminen on edullisinta myös Osakesäästötilille nyt ja jatkossa

Normaalisti välityspalkkiot osakesäästötilillä ovat 0,08 % - 0,2 % (min 2-8 euroa) per toimeksianto kaikilla markkinoilla. MMA:n jäsenelle välityspalkkiot ovat kaupankäynnin volyymista riippuen 0,08 – 0,12 % (min 2-5 euroa) kaikilla markkinoilla. Osakesäästötilin Kaupankäynti Onlinen hallinnointikulu on 2 euroa kuukaudessa. MMA:n jäseniltä hallinnointikulua ei peritä.

Lisätietoa Osakesäästötilistä ja linkki tilin käyttöönottoon www.danskebank.fi/osakesaastotili

Tutustu Danske Bankin ja MMA:n jäsenetukokonaisuuteen tarkemmin täältä.