Henkilöbrändäys somessa

27.4.2018 09:00 - 12:00
Helsinki

Aika: perjantai 27.4. klo 9-12
Paikka: Helsinki, Messukeskus ja livestriimaus

Henkilöbrändi on ammatillinen henkivakuutuksesi - se on omimpiaan tekemään sinusta korvaamattoman. Brändi auttaa rakentamaan luottamusta, helpottaa ostamista ja lisää työsi laskutettavaa arvoa. Lisäksi se tekee sinusta vaikuttajan.

Tom Laineen ja Jarkko Kurvisen opastuksella opit luomaan itsestäsi brändin, jolla tuot esille muista erottuvaa osaamistasi ja vahvistat omaa sanomaasi. Kurvinen ja Laine ovat kirjoittaneet yhdessä Ville Tolvasen kanssa kirjan Henkilöbrändi (Alma Talent 2017).

Huomaat henkilöbrändin arvon, kun maineesi osaajana kiirii edelläsi, rakennat luottamusta ennakkoon ja saat yhteydenottoja, joiden et aiemmin olisi osannut kuvitellakaan osuvan kohdallesi. Ja parhaimmillaan rakennat itsellesi verkoston, jota voi kutsua myös faneiksesi.

Henkilöbrändäys somessa -koulutus järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa, sisäänkäynti pääovesta. Lisäksi kaikki halukkaat pääsevät seuraamaan tapahtuman livestriimausta.

Kouluttajat:

Jarkko Kurvinen kannustaa yrityksiä rakentamaan kilpailuetua mielipidejohtajuudella ja tekemään markkinoinnista aidosti palvelua. Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustajana Kurvinen tunnetaan myös kouluttajana ja tietokirjailijana. Hän on kirjoittanut kollegoidensa kanssa kirjat Blogimarkkinointi (2011, Kultasulka-palkinto), Mielipidejohtaja (2014) sekä B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja.

Tom Laine on sosiaalisen median asiantuntijayritys HC Services Oy:n pääkouluttaja, Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä ja käy säännöllisesti kouluttamassa Linkedin-aiheista ympäri maailmaa. Lisäksi Tom on julkaissut Linkedin Megaoppaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittautuminen paikan päällä olevaan koulutukseen on sitova. Voit perua paikan veloituksetta ke 25.4. klo 9 asti. Sen jälkeen veloitamme käyttämättä jätetystä paikasta 90 euroa.