Palvelut

Eläkeläisjäsenyyteen kuuluvat jäsenedut ovat rajoitetummat kuin muilla jäsenillä. Eläkeläisjäsenyyteen ei kuulu työttömyyskassan jäsenyyttä eivätkä eläkeläisjäsenet ole liiton jäsenilleen ottaman oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen piirissä.

Liiton jäsenetuvakuutuksiin kuuluva vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutus on kuitenkin voimassa myös eläkeläisjäsenillä sen vuoden loppuun, jonka aikana henkilö täyttää 69 vuotta.

Eläkeläisjäsenellä ei ole äänioikeutta eikä hän voi toimia valtuuston eikä hallituksen jäsenenä eikä varajäsenenä. Jos henkilöjäsen siirtyy eläkkeelle toimiessaan valtuuston tai hallituksen jäsenenä, hänen tulee erota tehtävästään.

Eläkeläisjäsenellä on käytössä liiton palvelu- ja etuvalikoimasta mm. seuraavat kokonaisuudet.

Vakuutusturvaa vapaa-ajalle

MMA:n eläkeläisjäsenyyteen sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus sen vuoden loppuun, jonka aikana henkilö täyttää 69 vuotta. Tutustu vakuutuksiimme.

Lomahuoneistoja vuokrattavaksi

MMA:n eläkeläisjäsenen käytössä ovat Levirakan  ja akavalaisten Member+-palvelun tarjoamat vuokramökit. Katso tarkemmin tästä.

Paikallisten jäsenyhdistysten toiminta ja tapahtumat

MMA jakautuu alueellisesti 23 jäsenyhdistykseen. Yhdistykset järjestävät alueellaan toimintaa ja tapahtumia joihin myös eläkeläisjäsenet voivat osallistua. Tutustu alueesi MMA:n yhdistystoimintaan täältä.

Myynti & Markkinointi-lehti ja jäsenkalenteri

Eläkeläisjäsen saa edelleen Myynti & Markkinointi-lehden kotiin toimitettuna sekä paperisen jäsenkalenterin aina vuoden vaihteessa.

Jäsenkortti ja polttoainealennus

Eläkeläisjäsenelle toimitetaan edelleen jäsenkortti, jolla saa alennusta ST1-huoltoasemien polttoaineista. Jäsenkortti toimii myös vakuutuskorttina matkoilla 69-vuotiaaksi saakka.

Member + ostoalennukset

Käytössäsi laaja valikoima alennuksia monista palveluista ja tuotteista Akavan liittojen yhteisen etupalvelukanavan kautta. Tutustu täällä.