Jäsenyydet

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n opiskelijajäsenyys on alasta kiinnostuneelle opiskelijalle paras vaihtoehto. Saat haluamasi palvelut valitsemalla joko BASIC- tai ALL-IN -opiskelijajäsenyyden. Valitse sinulle sopivin ja liity omiesi joukkoon!

Opiskelijajäsenyys on maksuton ja kestää koko opintojesi ajan. BASIC jäsenyyteen kaikki edut lukuunottamatta vakuutukset (ammatillinen vastuu- ja oikeusturva -, vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus). Liity MMA:n BASIC -opiskelijajäseneksi

Opiskelijajäsenyyden hinta on 9 € vuosittain, sisältäen vakuutukset (ammatillinen vastuu- ja oikeusturva -, vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus). Valmistuttuasi siirryt työsuhteiseksi jäseneksi ja saat ensimmäiset 12 kuukautta liiton jäsenyyttä puoleen hintaan. Ensimmäiset 12 kuukautta 256,50 euroa työttömyyskassan jäsenyys mukaan lukien (norm. 396 euroa)

Opiskelijan jäsenyys + työttömyyskassa sisältää myös jäsenyyden Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassassa.

Opiskelijan jäsenyys + työttömyyskassa vuosimaksu on vain 117 € tai 126 euroa, riippuen oletko BASIC tai ALL-IN -opiskelijajäsen. Maksun voi maksaa kerralla tai neljässä osassa.
 

Jos työskentelet osa-aikaisesti vähintään 18-tuntisia työviikkoja tai teet kesätöitä sen verran, että työssäoloehto täyttyy, sinun kannattaa liittyä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassaan jo opiskeluaikana. Miten työssäoloehto täyttyy? Lue Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta

Jos et heti valmistumisesi jälkeen pääse töihin, työttömyyskassan jäsenyydestä on hyötyä. Ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan suuruus määräytyy työssäoloehdon kerryttäneiden työviikkojen ansiotuloihin.. Työttömyyskassan maksaman ansiopäivärahan taso on merkittävästi korkeampi kuin KELA:n maksama työttömän peruspäiväraha.

Lisätietoa:

  • laske päivärahalaskurilla suuntaa-antavan arvion tulevasta ansiopäivärahasta tästä.
  • työttömyyspäivärahan suuruudesta ja kestosta MMA:n työttömyyskassan sivuilta
  • työttömyyspäivärahan edellytyksistä Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta.

Tästä lisäät MMA:n opiskelijajäsenyyteesi MMA:n työttömyyskassan jäsenyyden verkkolomakkeella.

 

Stipendi

Opiskelijajäsenyydestä työsuhteiseksi? Tee jäsenyyslajin muutos:

MMA:n työsuhteisen jäsenen koko vuoden jäsenmaksu on 396 euroa. Tähän summaan sisältyy myös työttömyyskassan jäsenyys. Jos olet valmistunut tutkintoon korkeakoulusta (amk tai yliopisto) liittymistä edeltäneen 12 kuukauden aikana, saat työsuhteiseksi jäseneksi liittyessäsi 50 % alennuksen liiton jäsenmaksusta ensimmäisten 12 kuukauden ajalta.

Ensimmäiset 12 kuukautta maksaisi yhteensä vain 256,50 euroa sisältäen työttömyyskassan jäsenmaksun. 

Lisätietoa:
igor.parri@mma.fi