Jäsenyydet

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n opiskelijajäsenyys on alasta kiinnostuneelle opiskelijalle paras vaihtoehto. 

Saat haluamasi palvelut valitsemalla joko BASIC- tai ALL-IN -opiskelijajäsenyyden. Valitse sinulle sopivin ja liity omiesi joukkoon!

 BASIC -opiskelijajäsenyys (0 €) 

Opiskelijajäsenyys on maksuton ja kestää koko opintojesi ajan. BASIC jäsenyyteen kaikki edut lukuunottamatta vakuutukset (ammatillinen vastuu- ja oikeusturva -, vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus). Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään valmistuttuasi

ALL IN -opiskelijajäsenyys (9 €/vuosi) 

Opiskelijajäsenyyden hinta on 9 € vuosittain, sisältäen vakuutukset (ammatillinen vastuu- ja oikeusturva -, vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus). Valmistuttuasi siirryt työsuhteiseksi jäseneksi ja saat ensimmäiset 24 kuukautta liiton jäsenyyttä puoleen hintaan (etusi yhteensä 288 euroa, jäsenyys ei ole määräaikainen). 

BASIC -opiskelijajäsenyys + työttömyyskassa (0 € + 9 €/kuukausi)

ALL IN -opiskelijajäsenyys + työttömyyskassa (9 € vuosimaksu + 9 €/kuukausi)

Opiskelijan jäsenyys + työttömyyskassa sisältää myös jäsenyyden Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassassa.

Opiskelijan jäsenyys + työttömyyskassa vuosimaksu on vain 108 € tai 117 €, riippuen oletko BASIC tai ALL-IN -opiskelijajäsen.

MMA:n työttömyyskassa (108 €/12 kk)

Jos työskentelet osa-aikaisesti vähintään 18-tuntisia työviikkoja tai teet kesätöitä sen verran, että työssäoloehto täyttyy, sinun kannattaa liittyä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassaan jo opiskeluaikana. Miten työssäoloehto täyttyy? Lue Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta

Jos et heti valmistumisesi jälkeen pääse töihin, työttömyyskassan jäsenyydestä on hyötyä. Ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan suuruus määräytyy työssäoloehdon kerryttäneiden työviikkojen ansiotuloihin.. Työttömyyskassan maksaman ansiopäivärahan taso on merkittävästi korkeampi kuin KELA:n maksama työttömän peruspäiväraha.

Lisätietoa:

 • laske päivärahalaskurilla suuntaa-antavan arvion tulevasta ansiopäivärahasta tästä.
 • työttömyyspäivärahan suuruudesta ja kestosta MMA:n työttömyyskassan sivuilta
 • työttömyyspäivärahan edellytyksistä Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta.

Tästä lisäät MMA:n opiskelijajäsenyyteesi MMA:n työttömyyskassan jäsenyyden verkkolomakkeella.

 

Opiskelijajäsenyydestä työsuhteiseksi? 

Valmistuneiden MMA-diili (-50 % 24 kk) 

Jos olet valmistunut tutkintoon (ammatti-, AMK tai yliopisto) liittymistä edeltäneen 12 kuukauden aikana, saat työsuhteiseksi jäseneksi liittyessäsi  -50 % alennuksen liiton jäsenmaksusta 24 kk ajan! Työttömyyskassan jäsenyys on myös mahdollista hankkia liiton jäsenyyden tueksi tai ilman liiton jäsenyyttä. 

MMA:n Valmistuvien diilin voi saada toisen asteen ja korkeakoulujen valmistuvat/valmistuneet opiskelijat, jotka tähtäävät myynti- ja markkinointialalle tai työskentelevät alalla jo. Jos liität diiliisi myös MMA:n työttömyyskassan jäsenyyden, sinun täytyy olla liittymishetkellä työsuhteessa. Jos et ole työsuhteessa, voit päivittää työttömyyskassan jäsenyyden myös myöhemmin.

Tarjous on 12 kuukauden sisään valmistuneille voimassa. Sinun ei tarvitse olla ennestään MMA:n opiskelijajäsen, vaan etusi aktivoituu, kun ilmoitat liittymishetkellä valmistumisesi ajankohdan.

Jos olet MMA:n BASIC- tai ALL IN -opiskelijajäsen, tee päivitys jäsenyyteen Oma MMA -palvelussa.

 • Liiton jäsenyys kaikkine etuineen, alennettuna 24 kk (-50 %):
  • 144 € (ovh.288 €/ per 12 kk)
 • Lisää jäsenyyteesi MMA:n työttömyyskassa:
  • 108 € 
 • Liiton jäsenyys + kassa, alennus mukaan lukien per 12 kk:
  • 252 € (ovh. 396 €)
 • Säästät yhteensä 
  • 288 € 24 kuukaudessa