Jäsenyydet

Valitse näistä jäsenyyksistä sopivin:

Opiskelijajäsenyys on maksuton ja kestää koko opintojesi ajan. Liity MMA:n opiskelijajäseneksi

 

Opiskelijan jäsenyys + työttömyyskassa sisältää jäsenyyden Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassassa sekä ammatillisen vastuu-ja oikeusturvavakuutuksen.

Opiskelijan jäsenyys + työttömyyskassa vuosimaksu on 120 euroa. Maksun voi maksaa kahdessa erässä, jolloin summa on 60 euroa / erä.
Jos liityt 1.7. jälkeen, maksat vain toisen erän 60 €. Liity MMA:n opiskelijajäseneksi + työttömyyskassaan  

 

Jos työskentelet osa-aikaisesti vähintään 18-tuntisia työviikkoja tai teet kesätöitä sen verran, että työssäoloehto täyttyy, sinun kannattaa liittyä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassaan jo opiskeluaikana. Miten työssäoloehto täyttyy? Lue Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta

Jos et heti valmistumisesi jälkeen pääse töihin, työttömyyskassan jäsenyydestä on hyötyä. Ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan suuruus määräytyy työssäoloehdon kerryttäneiden työviikkojen ansiotuloihin.. Työttömyyskassan maksaman ansiopäivärahan taso on merkittävästi korkeampi kuin KELA:n maksama työttömän peruspäiväraha.

Lisätietoa:

  • Laske päivärahalaskurilla suuntaa-antavan arvion tulevasta ansiopäivärahasta tästä.
  • työttömyyspäivärahan suuruudesta ja kestosta MMA:n työttömyyskassan sivuilta
  • työttömyyspäivärahan edellytyksistä Työttömyyskassojen yhteisjärjestön sivuilta.

Tästä lisäät MMA:n opiskelijajäsenyyteesi MMA:n työttömyyskassan jäsenyyden verkkolomakkeella.

 

Stipendi

Opiskelijajäsenyydestä työsuhteiseksi? Tee jäsenyyslajin muutos:

MMA:n työsuhteisen koko vuoden jäsenmaksu on 384 euroa, josta opiskelijajäsen saa työelämäjäseneksi siirtyessään 50 % alennuksen ensimmäisen vuoden maksuista. Kaikki etusi seuraavat sinua työelämän puolelle. Täyteen työsuhteisen jäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassan jäsenyys. Työsuhteisesta jäsenyydestä lisää tästä

 

Lisätietoa:
igor.parri@mma.fi