Palvelut ja edut

Jäsenyys voi maksaa ongelmatilanteeseen saamasi avun kautta edullisen ja verovähennyskelpoisen jäsenmaksumme hetkessä takaisin. Jäsenenä olet mukana Sinun ja ammattialasi hyväksi tehtävässä työssä. Tätä työtä teemme niin omalla organisaatiollamme kuin yhdessä muiden työelämän yhteistyökumppaneittemme, kuten Akavan kanssa.

Etusi pähkinänkuoressa

Alennusta UKKO.fi:n palvelumaksuista
Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä, on yksi mahdollisuus käyttää laskutuspalveluita. Ne hoitavat palvelumaksua vastaan paperisodan, kuten verot ja vakuutusmaksut. AKYn jäsenjärjestöjen jäsenet saavat UKKO.fi:n laskutuspalvelun käyttöönsä 20 %:n alennuksella. Jäsenhinta on 4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta (normaalihinta 5 %). Huomaa, että työttömyysturvan kannalta laskutuspalveluiden käyttäjät katsotaan yrittäjiksi, usein sivutoimisiksi, millä on vaikutusta työttömyysturvaan.

Alennusta OP Kevytyrittäjä -palvelusta
AKYn kautta saat 20% alennuksen myös OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä, joskin toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyytesi voidaan katsoa sivutoimiseksi.

Annamme sopimusneuvontaa ja oikeusapua

Jäsenenä käytössäsi ovat alamme erityiskysymyksiin erikoistuneet lakimiehet ja liiton työelämän neuvontaan erikoistunut henkilökunta. Tältä sivustolta löydät yleistä tietoa edustussuhteisiin liittyvästä lainsäädännöstä ja käytännöistä. Tarkempaa tietoa löydät jäsenenä sivuston salatulta puolelta. Tutustu palveluumme tästä.

Tarjoamme koulutus- ja urapalveluja

Koulutus- ja urapalvelumme palvelevat sinua urasi eri vaiheissa. Koulutuksia järjestetään myynti- ja markkinointityöhön, jaksamiseen ja hyvinvointiin, esimies- ja asiantuntijatyöhön sekä työsuhteen ehtoihin liittyen. Urapalvelujemme avulla kohotat työnhakutaitojasi ja parannat menestystäsi työmarkkinoilla. Opiskelijana, työsuhteen aikana, yrittäjänä toimiessa, työttömyystilanteessa tai työttömyyden uhatessa käytössäsi ovat työn- ja edustusvälityspalvelut sekä työnhakuvalmiuksiasi parantavat aineistot ja valmennukset.

Välitämme vakuutusturvaa

MMA:n jäsenyys on jo itsessään vakuutusturvaa työ- ja yrittäjäsuhteen ongelmiin, mutta lisäksi jäsenmaksuumme sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus pienempiin harmeihin sekä erinomainen ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus tueksi lakimiespalvelujemme käyttämiselle. Tutustu vakuutuksiimme.

Puhumme puolestasi, valvomme etujasi

Myynti- ja markkinointiala tarvitsee puolestapuhujansa. Olemme vaikutuskanavasi alamme päätöksentekoon, vaikuttamiseen ja viestintään. Kohotamme myynnin ja markkinoinnin imagoa. Välitämme alamme osaajista heidän työnsä ja sen tärkeyden mukaista kuvaa työnantajille, päättäjille ja muille organisaatioille. Teemme alamme asiat tutuiksi politiikan ja yhteiskunnan päättäjille. Neuvottelemme, sovimme ja kehitämme. Joskus myös vastustamme.

Välitämme rahanarvoisia jäsenetuja

Palveluidemme lisäksi jäsenkortillamme saat tarjouksia ja etuja ympäri Suomea. MMA:n jäsenenä voit hyödyntää myös Akavan tarjoamia jäsenetuja. Monia vaihtuvia ostoalennuksia löydät myös Oma MMA -palvelukanavan kautta.

Suurin osa MMA:n yrittäjäjäsenten yrityksistä on edustusliikkeitä ja liiton yrittäjäjäsenpalvelutkin on suunnattu ennen kaikkea edustusliikkeille. MMA:n yrittäjäjäsenyyteen ei kuulu työttömyyskassajäsenyyttä. Yrittäjä voi kuitenkin vakuuttaa itsensä työttömyyden varalta yrittäjille tarkoitetussa työttömyyskassassa.