Opettajalle

Opettaja, liity nyt opettajaverkostoomme ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi MMA:n markkinointipäällikölle igor.parri@mma.fi, niin kuulet MMA:n uusimmista ajankohtaisista opettajan työtä koskettavista asioista.

MMA:n materiaalit opettajille

Lataa tai tilaa opiskelijaryhmällesi MMA:n tuottamaa materiaalia suoraan meiltä. Voit ladata ja tulostaa jaettavaksi oppaitamme meidän opiskelijasivustoltamme opiskelija.mma.fi 
Tilaa haluttu määrä oppaita laittamalla tarvittavat tiedot tilausmäärän ja toimitusosoitteen kera igor.parri@mma.fi 

MMA-oppaat valikoimassa:

  • Loista työhaastattelussa 
  • Opas myyntityöhön
  • Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen työsuhdeopas

Vierailu MMA:n toimistolla

Otamme mielellämme vastaan alan opiskelijaryhmiä Pasilan Asemamiehenkadun toimistollemme ja pidämme lyhyen esittelyn alasta ja MMA:sta opiskelijoillenne. Aiemmin vierailleet opiskelijat ovat antaneet opettajalleen erittäin hyvää palautetta vierailuista ja opettajat ovat pitäneet tutustumista hyödyllisenä ja opettavaisena. Ota yhteyttä markkinointipäällikkö Igor Parriin igor.parri@mma.fi ja sovitaan tarkemmin.

Tapahtumat

MMA osallistuu enemmän kuin mielellään koulussanne järjestettäviin tapahtumiin. Oli kyse esittelypisteestä, tapahtumassa esiintymisestä tai muusta yhteistyöstä, ota yhteyttä markkinointipäällikkö Igor Parriin igor.parri@mma.fi ja sovitaan, miten voimme olla parhaiten avuksi.

Luennoitsijaverkosto

Välitämme opettajille pyynnöstä oppilaitoksissa esiintymään suostuneiden jäsentemme yhteystietoja. Opettaja sopii jäsenen kanssa suoraan luennon sisällöstä ja ajankohdasta. MMA maksaa jäsenelleen esiintymisestä luentopalkkion ja korvaa matkakulut. 

Ota yhteyttä markkinointipäällikkö Igor Parriin igor.parri@mma.fi halutessasi yhteystietolistan käyttöösi.

Opiskelijastipendit

Jaamme myynnin ja markkinoinnin opinnoissaan ansioituneille opiskelijoille stipendejä joka kevät ja syksy. Prosessi toimii siten, että opettaja hakee stipendiä opiskelijalleen. Stipendejä myönnetään enintään viidelle saman oppilaitoksen opiskelijalle kerrallaan. Kevään haku käynnissä

Haku avautuu jälleen keväällä 2020. Hae stipendiä opiskelijalle tästä

MMA:n paikallisyhdistysten nuorisovastaavat?

Osassa paikallisyhdistyksissämme on hallitukseen valittu nuorisovastaava. Yhdistysten nuorisovastaava voi toimia yhteistyössä esimerkiksi yritysten, oppilaitosten ja opiskelijayhdistysten kanssa ja tarjota tukea muun muassa tapahtumien sisällön tuotannossa. Katso alueyhdistykset tästä.