Usein kysytyt kysymykset

Pikalinkit

Jäsenmaksu

Jäsenyys

Oma MMA - verkkoasioinnin jäsenpalvelu

MMA:n työttömyyskassan sulautuminen KOKO-kassaan 1.1.2021

 

Jäsenkortti

Jäsenkortti on kaksivuotinen 2019-2020. Uusi jäsen saa jäsenkortin postissa liityttyään jäseneksi. Vanhat jäsenet saavat jäsenkortin postissa joka toinen vuosi vuoden lopussa.

Jäsenkortti toimii todistuksena vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksesta. Kortilla saat myös alennusta esimerkiksi St1-asemilla.

Jäsenkortista löydät jäsennumerosi.

 

Jäsenlaji ja jäsenlajin vaihtaminen

Voit olla joko työsuhteinen jäsen, yrittäjäjäsen, opiskelijajäsen tai eläkeläisjäsen. Eri jäsenlajien jäsenetuudet eroavat hieman toisistaan.

Jos siirryt yrittäjästä työsuhteiseksi toisen yrityksen palvelukseen, vaihda yrittäjäjäsenyys työsuhteiseksi jäsenyydeksi (ja haet samalla Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassan jäsenyyttä) Oma MMA -palvelussa.

Jos siirryt työsuhteisesta yrittäjäksi, et voi enää olla työttömyyskassan jäsen. Vaihda tällöin jäsenyytesi yrittäjäseneksi.

Oletko yrittäjä vai työsuhteinen? Jos olet epävarma, kysy lisää Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassasta.

 

Jäsennumero

Löytyy jäsenkortista ja Oma MMA -palvelusta.

 

Siirtyminen toisesta ammattijärjestöstä MMA:han

MMA:n jäseneksi voit siirtyä toisesta ammattijärjestöstä palkkatyösuhteen aikana tai yrittäjänä ollessasi. MMA:n työsuhteinen jäsenyys sisältää myös Myynnin ja markkinoinnin työttömyyskassan jäsenyyden.

Jäsenyytesi MMA:ssa alkaa siitä päivästä, jolloin jäsenhakemuksesi saapuu MMA:han, ellet ole erikseen ilmoittanut jäsenyytesi alkamiselle myöhempää ajankohtaa.

Jäsenyytesi Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassassa alkaa, kun sinut on hyväksytty MMA:n jäseneksi edellyttäen, että maksat jäsenmaksusi säännöissä määrätyllä tavalla. Työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy MMA:n jäsenmaksuun (työsuhteinen jäsen).

Ilmoita eroamisestasi edelliseen ammattijärjestöösi / työttömyyskassaasi vasta sitten, kun olet saanut varmistuksen MMA:n jäsenyydestä tai valtuuta MMA irtisanomaan aiemmat jäsenyytesi. Valtuutuksen voit antaa liittymislomakkeella. Näin varmistat jäsenyyden jatkumisen ilman katkoksia. Vain se työssäoloaika, jolloin jäsenyys on voimassa, on vakuutuksenalaista ja kerryttää työssäoloehtoa.

Ammattijärjestön / työttömyyskassan jäsenenä kertyneet työskentely- ja vakuutuskaudet säilyvät, jos siirryt ammattijärjestöstä / työttömyyskassasta toiseen kuukauden kuluessa. Jäsenmaksujen tulee olla maksettuina edelliseen ammattijärjestöön / työttömyyskassaan eroamishetkeen asti kyseisen ammattijärjestön / työttömyyskassan sääntöjen mukaan. Jos kuukauden siirtymäaika ylittyy, työskentely- ja vakuutuskausien kertyminen alkaa alusta.

Samanaikaisesti et voi olla jäsenenä kahdessa työttömyyskassassa. Voit kuitenkin kuulua MMA:n lisäksi johonkin toiseen ammattijärjestöön (esimerkiksi koulutuksesi mukaan) ilman sen työttömyyskassajäsenyyttä, jos kyseisen järjestön säännöt sen mahdollistavat.

 

Työttömyys

Ansiopäiväraha on työttömyyden aikainen etuus, jota maksetaan työttömyyskassan jäsenille. Voit saada ansiopäivärahaa työttömyyskassasta, jos

  • olet kokonaan tai osittain työtön
  • haet kokoaikatyötä ja olet ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi työ- ja elinkeinotoimistoon (TE-toimisto)
  • olet työttömyyskassan jäsen (jäsenyys sisältyy MMA:n työsuhteiseen jäsenyyteen ja opiskelijan työelämäjäsenyyteen)
  • olet täyttänyt työssäoloehdon kassan jäsenyysaikana
  • olet iältäsi 17-64-vuotias (lomautustilanteessa 17-67-vuotias)

Työttömälle jäsenelle voidaan myöntää alennus MMA:n työsuhteisen jäsenen jäsenmaksusta. Hakijalla tulee kuitenkin olla takanaan vähintään 3 kuukauden työttömyys. Alennusta haetaan verkossa Oma MMA -palvelussa.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassa palvelee numerossa  020 690 442 maanantaisin klo 12-14 ja, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-11.

Lisätietoja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassan sivuilta osoitteesta www.mmakassa.fi

 

Kuinka monessa erässä voin maksaa laskuni?

Voit maksaa laskun 1. tai 4. erässä. Pääset vaihtamaan erien määrän Oma MMA -palvelun kautta jäsenmaksutiedot osiossa. Kun vaihdat erien määrän Oma MMA -palvelusta muutokset tulevat voimaan seuraavan vuoden laskutuksessa. Jos haluat muuttaa erien määrää jo tämän vuoden laskutukseen voit ilmoittaa siitä Oma MMA -palvelun ota yhteyttä lomakkeella.

 

Haluan vaihtaa sähköiseen laskutukseen, miten toimin?

Hienoa, että haluat vaihtaa paperisen laskutuksen pois ja vaihtaa ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon. Voit muuttaa laskutuksen sähköpostiin tai tilata suoraan e-laskut verkkopankkiisi. Jos haluat saada laskut sähköpostiisi, pääset tekemään muutoksen Oma MMA -palvelun jäsenmaksutiedot osiossa. E-laskuun siirtymisestä voit lukea kohdasta Haluan vaihtaa e-laskutukseen, miten toimin.

 

Haluan vaihtaa e-laskutukseen, miten toimin?

Loistava juttu, että haluat vaihtaa laskusi e-laskutukseen. Voit tehdä muutoksen menemällä omaan verkkopankkiisi. Mene verkkopankin osioon, josta voit tilata uusia e-laskuja. Voit hakea laskuttajaa nimellä: Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA, Y-tunnuksella: 0202232-6 tai tilinumerolla: FI92 5000 0120 4079 69. Laskutusaihe e-laskulle on MMA:n jäsenmaksu. Laskuttajakohtaisiin tietoihin tarvitset viitenumeron. Löydät viitenumeron saamastasi laskusta tai voit tarkistaa sen Oma MMA -palvelun jäsenmaksutiedot osiosta. Tulevat laskut tulevat sinulle suoraan verkkopankkiisi, mutta jo saamasi laskut ei siirry verkkopankkiisi vaan sinun tulee maksaa ne joko paperisen tai sähköpostilaskun perusteella.

 

Miten jäsenmaksuni määräytyy?

Jäsenmaksu määräytyy sen perusteella, oletko jäsenenä vain Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisissa vai lisäksi Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassassa. MMA:lla on käytössä vuosikohtainen laskutus. Vuoden jäsenmaksu määräytyy sen perusteella, kuinka monta kuukautta olet ollut kyseisen vuoden aikana jäsenenä. Vuoden 2020 MMA:n jäsenmaksu on 24 euroa kuukaudessa ja MMA:n työttömyyskassan jäsenmaksu 9 euroa kuukaudessa.

Voit laskea oman vuosikohtaisen jäsenmaksun kertomalla jäsenmaksun hinnan kuukausien määrällä. Esimerkkinä jos liityt jäseneksi kesäkuussa molempiin, vuoden jäsenmaksu on (24 € + 9 €) * 7 = 231 euroa.

Tämän lisäksi jäsenmaksuun voi vaikuttaa myös kyseisen vuoden alennukset.


Voinko hakea jäsenmaksuihini alennusta?

Jäsenmaksuihin on mahdollista hakea alennusta, tietyin kriteerein. Alennushakemuksen pääset täyttämään menemällä Hae alennusta -lomakkeelle Oma MMA -palvelussa. Jos olet työttömänä, lomautettuna, perhevapaalla, pitkäaikaisella sairaslomalla, varusmiespalveluksessa, osa-aikaeläkkeellä tai opiskelet päätoimisesti ja palkattomasti voit hakea jäsenmaksuihisi vuosikohtaista alennusta. Alennus on 25 % liiton jäsenmaksusta. Jos tilanteesi jatkuu seuraavana vuonna, alennusta tulee hakea uudelleen kyseiselle vuodelle. Myös yrittäjä voi hakea alennusta liiton jäsenmaksuihin. Alennus on 7,5 % liiton jäsenmaksusta ja tulee voimaan aikaisintaan sen kuukauden alusta, kun olet täyttänyt hakemuksen ja jatkuu määräaikaisena. Muistathan ilmoittaa meille, jos yrittäjyys päättyy.

Eläkeläisen alennus on noin 80 % liiton jäsenmaksusta. Jos olet eläkkeellä tai tiedät eläkkeelle siirtymispäivän voit hakea alennusta jo valmiiksi. Alennus tulee voimaan siitä kuukaudesta alkaen, kun jäät eläkkeelle. Jos olet jäänyt eläkkeelle jo edellisen vuoden puolella, mutta olet unohtanut ilmoittaa siitä meille, laitamme alennuksen alkamaan alkuvuodesta. Tarkemmat kriteerit alennuksen hakemiseen voit lukea täältä.


Voiko työnantajani maksaa jäsenmaksuni?

MMA:n jäsenmaksun suorittaa jäsen itse. MMA:lla ei ole käytössä työnantajaperintää, eli työnantaja ei voi maksaa jäsenmaksuja puolestasi ilman, että tästä aiheutuu veroseuraamuksia.

 

Mistä näen olenko maksanut kaikki jäsenmaksuni? Mistä löydän laskutietoni?

Voit tarkastaa jäsenmaksutilanteesi Oma MMA -palvelun jäsenmaksutiedot osiosta. Näet sieltä kaikki avoimet laskusi ja tiedot niiden maksamiseen. Pääset myös tarkastelemaan tarkemmin vuosilaskusi tilannetta avaamalla kyseisen vuoden jäsenmaksuerittelyn. Sieltä näet mistä jäsenmaksusi koostuu, maksusuorituksien määrät ja maksupäivät, mahdolliset liikamaksujen palautukset ja kuinka paljon jäsenmaksuja on vielä tulossa loppuvuonna.

 

Mitkä ovat tulevien erien eräpäivät?

Tämän vuoden (2020) jäsenmaksujen eräpäivät ovat 14.2., 29.5., 20.8. ja 22.10. Jos liityt kesken vuoden tai haet alennusta, seuraavan laskun eräpäivä voi hieman vaihdella. Voit tarvittaessa varmistaa eräpäiväsi MMA:n jäsenpalvelusta joko ottamalla yhteyttä Oma MMA -palvelun kautta tai soittamalla numeroon 020 122 4400.

 

Olen työtön. Tarvitseeko minun maksaa jäsenmaksujani työttömyyden ajalta?

Jäsenmaksut tulee maksaa myös työttömyyden ajalta. Voit kuitenkin hakea työttömyyden takia alennusta jäsenmaksuista. Voit lukea lisää alennuksen hakemisesta kohdasta Voinko hakea jäsenmaksuihini alennusta?

 

Onko MMA:n jäsenmaksu verovähennyskelpoinen?

MMA:n jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Ilmoitamme vuosittain verottajalle tiedot jäsentemme jäsenmaksuista.

 

Olen unohtanut maksaa laskuni ajallaan, onko jäsenedut ja työttömyysturva edelleen voimassa?

Mikäli huomaat, että olet unohtanut maksaa jäsenmaksut ajallaan sinun kannattaa hoitaa ne kuntoon mahdollisimman pian. Jos laskua ei ole maksettu maksumuistutuksista huolimatta, osa jäseneduista katkeaa, kun eräpäivästä on kulunut kaksi kuukautta. Tämä tarkoittaa sitä, että vakuutukset ja lakipalvelut sekä osa urapalveluista ja jäsenalennuksista eivät ole voimassa ennen kuin jäsenmaksut ovat ajan tasalle maksettuna. Myöskään Yritysfiltteri-palvelu tai Palkkatutka-palvelu eivät ole tällöin käytössä. Myös Oma MMA -palveluun kirjautuminen katkeaa tässä yhteydessä. Tässä tilanteessa et pääse enää tarkastamaan laskutietojasi Oma MMA -palvelun kautta, mutta voit tarkastaa ne sähköpostiisi tai kotiisi tulleesta maksumuistutuksesta. Jos et löydä maksumuistutusta niin otathan yhteyttä jäsenpalvelun numeroon 020 122 4400 niin voimme antaa laskun tiedot sinulle.


Haluaisin liittyä jäseneksi, miten voin sen tehdä?

Voit liittyä jäseneksi liittymislomakkeen kautta, jonka voit täyttää täältä. Liittyessä sinun tulee olla palkkatyösuhteessa tai yrittäjänä. Opiskelijajäsenet voivat liittyä jäseneksi myös ilman työsuhdetta. MMA:n jäsenyys alkaa siitä päivästä, kun täytät hakemuksen. Voit myös ilmoittaa hakemuksella liittymispäivän myöhempään ajankohtaan, jolloin jäsenyys alkaa toivomastasi ajankohdasta. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat meiltä vielä sähköisen ilmoituksen hakemuksen hyväksymisestä, sekä postitse Tervetuloa -paketin, joka sisältää esimerkiksi MMA:n jäsenkortin.

 

Olen hukannut jäsenkorttini, miten toimin?

Voit ilmoittaa asiasta MMA:n jäsenpalveluun Oma MMA -palvelun kautta tai soittamalla numeroon 020 122 4400. Tilaamme sinulle uuden jäsenkortin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää Oma MMA -palvelua sähköisesti jäsenkorttinasi. Oma MMA -palvelusta löydät myös sähköisen vakuutuskortin menemällä kohtaan Vakuutukset > Vakuutuskortti.

 

Mistä löydän jäsennumeroni?

Jäsennumeron voit tarkistaa Oma MMA -palvelun etusivulta, jäsenkortista, sekä tulleista laskuista ja uutiskirjeistä. Löydät jäsennumeron laskuista ja uutiskirjeistä suoraan viestien yläosasta.

 

Olen tällä hetkellä työsuhteinen jäsen, olen aloittanut yrittäjänä mitä minun tulee tehdä?

Yrittäjänä voit hakea alennusta Oma MMA -palvelun kautta. Kun haet alennusta yrittäjyyden perusteella, samalla mahdollinen työttömyyskassan jäsenyys päätetään. Käythän myös täyttämässä yrityksesi tiedot työsuhdetiedot osiossa. Yrittäjänä olet automaattisesti Myynnin ja Markkinoinnin Yrittäjät -yhteisön jäsen. Huomioithan että olet jäsen yrittäjänä, et yrityksenä.

 

Voinko olla yrittäjänä MMA:n työttömyyskassan jäsen?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassaan ei voi kuulua yrittäjänä. Suosittelemme liittymään MMA:n jäsenyyden lisäksi yrittäjien työttömyyskassaan. Voit vakuuttaa itsesi työttömyyden varalta SYT-työttömyyskassassa. Lisätietoa https://www.syt.fi

Jos et ole varma lasketaanko sinut yrittäjäksi vai työsuhteiseksi, ota yhteyttä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassaan.


Olen lopettanut yritystoimintani ja haluaisin vaihtaa jäsenyyden työsuhteiseksi. Mitä tehdä?

Mene Oma MMA -palveluun työsuhdetiedot -osioon päivittämään työsuhdetietosi ja liity työttömyyskassan jäseneksi. Vaihdamme jäsenlajisi näiden perusteella työsuhteiseksi jäseneksi.

 

Olen jäämässä tai jäänyt eläkkeelle, täytyykö minun ilmoittaa tästä teille?

Jos olet jäämässä eläkkeelle sinun kannattaa mennä Oma MMA -palvelun kautta hakemaan jäsenmaksuihisi eläkeläisen alennusta. Eläkkeellä ollessasi et voi enää olla työttömyyskassan jäsen, joten kun täytät alennushakemuksen päätämme työttömyyskassan jäsenyyden. Eläkeläisen alennus on noin 80 % liiton jäsenmaksusta. Jos olet eläkkeellä tai tiedät eläkkeelle siirtymispäivän voit hakea alennusta jo valmiiksi. Alennus tulee voimaan siitä kuukaudesta alkaen, kun jäät eläkkeelle. Jos olet jäänyt eläkkeelle jo edellisen vuoden puolella, mutta olet unohtanut ilmoittaa siitä meillä laitamme alennuksen alkamaan alkuvuodesta.

 

Onko MMA:n jäsenyydestä minulle hyötyä eläkkeellä ollessani?

Sinun kannattaa olla myös eläkkeellä ollessasi MMA:n jäsen! MMA:n jäsenedut ovat voimassa normaalisti eläkkeellä ollessasi, lukuun ottamatta työttömyyskassaa ja lakipalveluita. Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, kun täytät 69 vuotta. Eläkeläisjäsenenä saat myös eläkeläisille suunnattuja uutiskirjeitä.

 

Kuinka suositella jäsenyyttä tutuille?

Pääset suosittelemaan jäsenyyttä kirjautumalla Oma MMA -palveluun. Etusivun alaosasta löydät suosittele jäsenyyttä -osan, jota kautta pääset suosittelemaan. Sinun tulee tietää vähintään henkilön etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Voit suositellessasi laittaa hänelle omat saatesanat, joilla haluat kertoa MMA:sta tutullesi. Hän saa tästä itselleen sähköpostin ja jos hän päättää liittyä jäseneksi, palkitsemme sinut 50 euron arvoisella Superlahjakortilla! Voit käydä lukemassa Superlahjakortista lisää täältä.

 

Voinko kuulua useaan liittoon ja työttömyyskassaan samaan aikaan?

Voit kuulua samaan aikaan useaan liittoon, jos haluat. Työttömyyskassan jäsenyys voi olla voimassa vain yhdessä työttömyyskassassa kerrallaan. Jos päätät vaihtaa työttömyyskassaa, huomioithan, että kassan maksusi on ajan tasalla edelliseen kassaan/liittoon, jotta työttömyysturvasi ei katkea.

 

Mitä eroa on opiskelijoiden BASIC- ja ALL IN -jäsenyyksillä?

Kun liityt MMA:lle opiskelijajäseneksi voit valita haluatko liittyä BASIC- vai ALL IN-jäsenenä. Suosittelemme liittymään ALL IN -jäsenenä, näin sinulla on kaikki MMA:n palvelut käytettävissä 9 euron vuosijäsenmaksulla. Voit toki liittyä myös BASIC-jäseneksi, joka on täysin maksuton. BASIC -jäsenenä sinulla ei ole käytettävissä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutusta, eikä ammatillista oikeusturva- ja vastuuvakuutusta. Voit halutessasi vaihtaa jäsenlajisi myös kesken opiskelun esimerkiksi BASIC -jäsenyydestä ALL IN -jäseneksi Oma MMA -palvelun perustiedot osiossa.

 

Opintojen valmistumisaikani siirtyy, miten voin ilmoittaa asiasta?

Pääset muokkaamaan valmistumisajankohtaa Oma MMA -palvelun perustiedot osiossa. Voit jatkaa opiskelijajäsenenä koko opintojesi ajan. Jos valmistutkin aikaisemmin, niin käythän päivittämässä myös tämän tietoihisi.

 

Mikä on 12/24 diili?

Jos olet liittyessäsi valmistunut vuoden (12 kk) sisällä korkeakoulusta, saat liiton jäsenyyden kahdeksi vuodeksi (24 kk) puoleen hintaan. Alennus tulee voimaan automaattisesti myös ALL IN -jäsenille, kun valmistumispäiväsi koittaa ja opiskelijajäsenyys päättyy.

 

Kannattaako minun kuulua opiskellessani työttömyyskassaan, vaikka teen töitä satunnaisesti?

Kyllä kannattaa! Voit kerryttää opintojen ohella työskennellessäsi työttömyysturvan työssäoloehtoa jokaisen vähintään 18 tuntia työtä sisältävän viikon ajalta. Työssäolo- ja jäsenyysehto ovat edellytyksiä ansiopäivärahan maksamiselle esim. heti opinnoista valmistumisesi jälkeen. Ansiopäiväraha on suuruudeltaan merkittävästi korkeampi kuin KELA:n maksama peruspäiväraha.

 

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenyytesi päättyy, kun täytät eroilmoituksen tai toivomanasi aikana tulevaisuudessa. Maksullisesta jäsenyydestä laskutetaan eroamiseen saakka. Mikäli haluat päättää MMA:n jäsenyyden, täytä lomake Oma MMA -palvelussa. Et voi päättää jäsenyyttäsi menneeseen aikaan.


Miten pääsen kirjautumaan Oma MMA -palveluun?

Pääset kirjautumaan Oma MMA -palveluun siirtymällä osoitteeseen https://oma.mma.fi tai klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta Oma MMA logoa. Kun olet Oma MMA -palvelussa, löydät ”Kirjaudu sisään” -näppäimen oikeasta yläkulmasta. Käyttäjätunnuksena toimii jäsennumerosi ja sähköpostiosoitteesi, salasanan olet luonut itse. Jos olet unohtanut salasanasi voit luoda uuden klikkaamalla ”Salasana unohtunut” -linkkiä.

 

En ole vielä kirjautunut kertaakaan Oma MMA -palveluun, miten voin luoda tunnukset?

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa Oma MMA -palveluun, sinun tulee tilata salasanan tekemiseen sähköpostilinkki. Voit tilata linkin menemällä Oma MMA -palvelun kirjaudu sisään osiosta rekisteröidy linkistä. Sähköpostiosoite minne linkin tilaat, tulee olla sama minkä olet MMA:lle ilmoittanut. Jos et ole varma sähköpostistasi, ota yhteyttä jäsenpalvelun numeroon 020 122 4400.

Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit luoda salasanan. Salasana vaatii kahdeksan merkkiä ja sen tulee sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, sekä vähintään yhden numeron. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään jäsennumerollasi ja sähköpostillasi, sekä luomallasi salasanalla.


En saa salasanan vaihtolinkkiä sähköpostiini, mitä tehdä?

Varmista ensin onko MMA:n jäsenrekisterissä tiedossa käyttämäsi ajantasainen sähköpostiosoite. Huomioi kuitenkin, että joillakin sähköpostiohjelmilla saattaa esiintyä viivettä viestin saapumisessa. Jos et kuitenkaan saa sähköpostia tunnin kuluessa, otathan yhteyttä jäsenpalvelun puhelinnumeroon 020 122 4400, koska voi olla, että rekisterissämme ei ole ajantasaista sähköpostiosoitettasi. Voit lähettää jäsenpalveluun tästä tiedon myös sähköpostilla jasenpalvelu@mma.fi

HUOM! Jos käytössäsi on luukku.com loppuinen osoite, ota yhteys jäsenpalveluun. Sähköpostilinkki toimii vain kerran, joten jos tilaat uuden sähköpostin vanha linkki ei enää toimi. Jos salasanan vaihtaminen keskeytyy linkistä ei myöskään voi uudelleen salasanaa vaihtaa ja tällöin sinun tulisi tilata uusi sähköposti.


Onko Oma MMA:sta olemassa mobiiliaplikaatiota?

Oma MMA -palvelu ei löydy sovelluskaupoista. Palvelusta ei ole tehty natiiviaplikaatiota. Voit tuoda Oma MMA -ikonin kuitenkin omalle aloitusnäytöllesi. Näin palvelu on sinulla aina nopeasti käytettävissä. Löydät ohjeet ikonin lataamiseen täältä.

 

Miksi työttömyyskassat sulautuvat yhteen?

Työttömyyskassat sulautuvat jäsenetujen parantamiseksi. Sulautumisen ansiosta pystymme turvaamaan vakaan palvelu- ja jäsenmaksutason yleisestä taloustilanteesta riippumatta. Laajemmat resurssit mahdollistavat myös vahvan osallistumisen maksatusjärjestelmän kehittämistyöhön.

 

Täytyykö minun jäsenenä tehdä jotain?

Ei täydy. Kaikkien jäsenten työttömyysturva säilyy entisellään sulautumisesta huolimatta. Muutkin jäsenedut pysyvät ennallaan. Sulautumisella ei ole vaikutusta liiton jäsenyyteen.

 

Tuleeko päivärahojen maksatukseen katkosta?

Ei tule.