Vastavalmistuneille

Jos olet valmistunut tutkintoon ammattiopistosta, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta 12 kuukauden sisällä, saat meiltä parhaimman diilin - MMA:n jäsenyys 24 kuukautta -50 % hintaan!

Valmistuneiden MMA-diili 

Kuka tahansa 12 kuukauden sisään valmistunut uusi jäseneksi liittyvä tai MMA:n opiskelijajäsenestä työsuhteiseksi siirtyvä voi hankkia Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n jäsenyyden Valmistuneiden diilin hintaan. 

Valmistuneiden diilissä jäsenyyden hinta on -50 % 24 kuukautta. MMA:n työttömyyskassan jäsenyys kannattaa myös hankkia lisäksi. Jäsenyys ei ole määräaikainen.

 

Mitä etuja saan liittymällä MMA:n jäseneksi?

MMA:n työsuhteisena jäsenenä saat kaikki MMA:n edut käyttöösi, lukuunottamatta MMA:n työttömyyskassan palvelult. 
Saat esimerkiksi vakuutukset, koulutustarjontamme sekä lakipalvelumme käyttöösi. Lue lisää tästä.

Paljonko jäsenyys maksaa ja paljonko säästän Valmistuneiden -diilillä?

Liiton jäsenyys kaikkine etuineen, alennettuna 24 kk (-50 %):

144 € (ovh.288 €/ per 12 kk)

Lisää jäsenyyteesi MMA:n työttömyyskassa:

108 € 

Liiton jäsenyys + kassa, alennus mukaan lukien per 12 kk:

252 € (ovh. 396 €)

Säästät yhteensä 

288 € 24 kuukaudessa

Kuka voi saada MMA:n Valmistuvien -diilin?

MMA:n Valmistuvien diilin voit saada, jos olet ammattiopistosta tai korkeakoulusta 12 kuukauden sisään valmistunut tutkintoon johtavasta koulutuksesta ja työskentelet myynti- ja markkinointialalla. Voit olla uusi liittyvä jäsen tai MMA:n opiskelijajäsenyydest työsuhteiseksi liittyvä.

Etusi aktivoituu, kun ilmoitat liittymishetkellä valmistumisesi ajankohdan. 

Vastavalmistuneena ja MMA:n jäsenenä pääset hyödyntämään myös Danske Bankin vastavalmistuneen edut, jotka voit katsoa täältä.

MMA:n Danske Bank -edut vastavalmistuneille

Danske Bank tarjoaa vastavalmistuneille MMA:n jäsenille monipuolisesti etuja, tutustu niihin!

Ota yhteyttä – Danske Bank kertoo lisää eduista: 0200 25880, ma-pe 8-20

Lisäetumme vastavalmistuneelle

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

Laajimmat palvelut ilman erillistä kuukausimaksua – säästät yli 260 euroa vuodessa
Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Myös puolisosi pääsee suoraan ylimmälle etutasolle liittyessänne Danske Etuohjelmaan kotitaloutena.

Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti
Laajimpaan päivittäisen asioinnin pakettiin kuuluu muun muassa Mastercard Platinum Debit/Credit -yhdistelmäkortti, joka sisältää kattavat matka- ja ostoturvavakuutukset.  Saat 0,5 % maksutapaedun kaikista luottokorttiostoistasi.

Pakettiin kuuluu myös Real-time-palvelu, joka sisältää työkaluja säästämiseen ja sijoittamiseen.

 • Reaaliaikaiset kurssit verkko-, mobiili- ja tabletpankissa Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina
 • Markkinainformaatiota 49 eri markkinasta
 • Kaupankäynti 25 eri markkinalla
 • Smart Order Routing: pääsy vaihtoehtoisille markkinapaikoille
 • Kurssihälytyspalvelu tekstiviestillä / sähköpostilla
 • Oman salkun monipuoliset analysointityökalut 
 • Reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jones Newswiresin uutispalvelut
 • Online luovutusvoitto / -tappiolaskelma

Runsaasti etuja matkailuun – säästät yli 130 euroa
Priority Pass™ -kortti
mahdollistaa pääsyn yli 1000 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa. Korttiin sisältyy kaksi lounge-käyntiä vuodessa ilman pääsymaksua. Saat kortin maksutta kun siirrät päivittäisasiointisi Danske Bankille. Platinum-korttiasiakkaana saat myös valuutanvaihdon ja euromääräiset käteisnostot ulkomailla ilman palvelumaksua sekä kattavan matkavakuutuksen ja käteisnostoturvan automaatista nostamillesi varoille.
 

Luottokortti ja Etulaina yhdessä – lainaa elämäsi tilanteisiin
Tarvitsetko lainaa uusiin asumisjärjestelyihin, autoon tai vaikka matkusteluun?

 • Etulainaa 15.000 euroon saakka ilman avausmaksua maksukyvystäsi riippuen – säästät 300 euroa. Saat lainan erityisen kilpailukykyisellä korolla.**
 • Mastercard Platinum -luottokorttiisi jopa 10.000 euron luottorajan maksukyvystäsi riippuen.

Asuntolaina aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä 

Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Liiton jäsenelle kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajalle ASP-säästöille + 4 % lisäkorko. Danske Etuohjelma-asiakkaana saat Fenniasta reilut alennukset kodin ja perheen vakuutuksista.

Asiantuntijapalvelut yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle
Halutessasi, yrittäjyyden asiantuntijamme soittavat sinulle ja auttavat sinua yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissäsi, esimerkiksi liiketoiminnan rahoittamiseen tai päivittäisen taloudenpidon optimointiin liittyvissä asioissa.

 

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista edusta.

** Etulainan todellinen vuosikorko. Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor viitekorkoon ja siihen lisätään 2,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 3,88 % laskettuna 5 000 euron luotolle (15.12.2017). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5506,93 euroa laskettuna 5 000 euron luotolle (15.12.2017). sis. laskutuspalkkiot 2,50 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 150 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.