Toimituskunta

Tarinoita, luotettavaa tietoa ja napakoita kannanottoja työelämän, myynnin ja markkinoinnin maailmasta.

MMA Blogi on Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n julkaisema ja toimittama verkkojulkaisu. Blogin sisältö koostuu myynnin ja markkinoinnin alan asiantuntijoiden, tutkijoiden sekä MMA:n yhteistyökumppaneiden kirjoittamista teksteistä. Blogin tarkoitus on herättää yhteiskunnallista keskustelua, tukea ammatillista kehittymistä sekä parantaa luotettavan alaa koskevan tutkimustiedon saatavuutta ja näkyvyyttä. 

MMA valvoo julkaisun laatua ja pidättää oikeuden sekä julkaista että olla julkaisematta MMA:lle lähetettyjä tekstejä. Blogin toimituskunta antaa kirjoittajan halutessa kootusti palautetta lähetetyistä teksteistä ja auttaa kehittämään tekstiä eteenpäin. MMA jakaa blogisisältöjä erityisesti alan asiantuntijoita tavoittavissa uutiskirjeissä sekä muissa digitaalisissa kanavissa, ja parhaimmillaan kirjoitukset tavoittavat tuhansia alamme asiantuntijoita. 

Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamaan MMA:n blogiin, ole yhteydessä viestintäpäällikkö Olli-Juhani Piriin (olli-juhani.piri@mma.fi). 

Toimituskunta

Päätoimittaja

Olli-Juhani Piri (viestintäpäällikkö, MMA)

Toimituskunnan jäsenet

Maarit Krok (toimittaja, Myynti & Markkinointi, Omnipress Oy)

Marko Hovinmäki (puheenjohtaja, MMA; myyntipäällikkö, Potwell Oy)

Samuli Myllyharju (kehityspäällikkö, MMA)