Mazhrin työpsykologiset testit ilmaiseksi nopeimmille

https://oma.mma.fi/urapalvelut/mazhr-testit/

Otatko sinä huomioon omat vahvuutesi ja persoonallisuutesi piirteet urapäätöksiä tehdessä? – Hyvä itsetuntemus on onnistuneen urasuunnittelun ensimmäinen askel. 

Mietitkö mitä haluaisit urallasi tehdä seuraavaksi? Oletko hakemassa uutta työpaikkaa? Mazhr auttaa sinua.

Mazhr perustuu omien todennettujen vahvuuksien ja taitojen esille tuomiseen osaksi urasuunnittelua sekä työnhakua. Hyvä itsetuntemus on onnistuneen urasuunnittelun ensimmäinen askel, ja Mazhr:n algoritmi auttaa sinua kulkemaan oikeaan suuntaan. Työnhaussa omat todennetut vahvuudet ja potentiaali auttavat sanoittamaan oman osaamisesi ja erottautumaan eduksesi.

MMA:n tarjoaa nyt 50:lle ensimmäiselle jäsenelleen Mazhr:n kaksi työpsykologista testiä ilmaiseksi (normaalisti 89,90 ). Voit lunastaa edun 30.9. mennessä Oma MMA -jäsenpalvelusta klikkaamalla tästä

MMA:n jäsenet saavat myös muut Mazhr-palvelusta löytyvät testit erikoishintaan 14,90 € (sis. alv) / kpl erikseen annettavalla koodilla (normaalihinta 49,90 €; alennus -70 %).

Koodit testeihin saat, kun olet tehnyt MMA:n tarjoaman aloituspaketin. Aloituspaketti sisältää kaksi työpsykologista testiä: Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Arvot ja motivaatio. Muita testejä palvelussa ovat mm. englannin kielen testi sekä looginen -, verbaalinen - ja numeerinen päättelykyky. 

Näin saat parhaan hyödyn irti Mazhr-palvelusta:

1. Näytä ja jaa oma osaamisesi Mazhr-kortilla. Mazhr-kortti on digitaalinen CV, jonka avulla lisäät työmarkkina-arvoasi. Mazhr-kortilla voit näyttää testeillä todennetut omat vahvuutesi ja potentiaalisi. Rakenna Mazhr-kortista mieleisesi ja jaa se rekrytoijille ja verkostollesi.

2. Tunnista potentiaalisi tekemällä Mazhr-testit. Aloituspaketti sisältää kaksi olennaista työpsykologista testiä: Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Arvot ja motivaatio.

3. Suunnittele uraasi Maz me -ominaisuuden avulla. Mazhr:n testitulosten avulla voit tunnistaa miten piirteesi ja ominaisuutesi sopivat Mazhr-palvelussa olevien tuhansien eri työtehtävien vaatimuksiin. Samasta osiosta löydät myös avoimia työpaikkoja. Voit jopa löytää kokonaan uuden suunnan urallesi!

MMA:n tarjoaa nyt 50:lle ensimmäiselle jäsenelleen Mazhr:n kaksi työpsykologista testiä ilmaiseksi (normaalisti 89,90 ). Voit lunastaa edun 30.9. mennessä Oma MMA -jäsenpalvelusta klikkaamalla tästä

MMA:n jäsenet saavat myös muut Mazhr-palvelusta löytyvät testit erikoishintaan 14,90 € (sis. alv) / kpl erikseen annettavalla koodilla (normaalihinta 49,90 €; alennus -70 %). Koodit testeihin saat, kun olet tehnyt MMA:n tarjoaman aloituspaketin. Aloituspaketti sisältää kaksi työpsykologista testiä: Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Arvot ja motivaatio. Muita testejä palvelussa ovat mm. englannin kielen testi sekä looginen -, verbaalinen - ja numeerinen päättelykyky.