St1 tarjoaa

Jäsenkortilla alennusta polttoaineista – asematarjoukset suoraan puhelimeesi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenkorttisi on myös St1 Käteisalennuskortti. Jäsenkortillasi saat alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomesta, kun maksat tankkauksesi pankkikortilla, Visa Electronilla, käteisellä tai Debitillä. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin. Ainoastaan Shell express -automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin.

Lähiasemasi ja valtakunnalliset edut saat suoraan puhelimeesi / sähköpostiisi rekisteröimällä jäsenkortin kääntöpuolella olevan 16-numeroisen numerosarjan.

Lisää St1- ja Shell-asemien palveluista löydät osoitteesta www.st1.fi.

 

Lämmitykseen

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenkortilla saat aina alennusta myös lämmitysöljystä, kun maksat tilauksesi yhdessä erässä. Mainitse jäsenkorttisi numero tilauksen yhteydessä. Tilaaminen kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy. Lisätietoa Teho Opti Premiumista.

 

Shell Card Private -kortti

Shell Card Private -kortti on monipuolinen ja turvallinen maksuväline, joka käy kaikilla Suomen ja Ruotsin Shell- ja St1-asemilla. Kortilla voi maksaa kätevästi tarpeellisia menoja tien päällä polttoaineista ja autokemikaaleista aina ruokailuihin asti – kaikki yhdellä kortilla.

MMA:n jatkuvana alennuksena on 2,44snt/l. Huom, alennus koskee ainoastaan palveluasematankkauksia. Tilinhoitomaksu on 0 euroa, kun valitset laskutusmuodoksi e-laskun.

Lisätietoja Shell-yksityiskortista löydät täältä ja korttia voit hakea tästä. Saadaksesi MMA:n alennuksen kirjoita myyjäkenttään SM.

 

Yrittäjäjäsenille St1- & euroShell-yrityskortti

MMA:n jäsenenä oleva yrittäjä saa St1- ja euroShell-yrityskortilla yritykselleen polttoaine-edut henkilöjäsenyytensä perusteella. Jäsenalennus on 2,50 senttiä litralta (verollinen) kaikilla Suomen St1 ja Shell miehitetyillä asemilla. St1 Yrityskortilla saat alennuksen myös St1 kylmäasemilta.

Kotimaisen St1 Yrityskortin tilaat kätevästi täältä. Jäsenedut saat, kun merkitset hakemuksen Lisätietoja kohtaan etukoodin MMA 1990.

Kansainvälinen euroShell-yrityskortti toimii Suomen lisäksi koko Euroopassa. Tilaa nyt euroShell-yrityskortti täältä. Jäsenedut saat, kun merkitset hakemukseen Kategoria-kohtaan etukoodin MMA R1780.

Mikäli sinulla on jo St1- tai euroShell-yrityskortti käytössäsi ilman MMA:n jäsenetuja, voit ilmoittaa jäsenyydestäsi korttipalveluun p. 0800 13770  (ma–pe, klo 8–16) tai sähköpostitse kortit@st1.fi

Korttipalvelussa vastataan mielellään kaikkiin muihinkin kortteihin liittyviin asioihin!

Lisätietoja St1 ja euroShell -korteista ja niiden eduista löydät täältä