St1 tarjoaa

Jäsenkortilla alennusta polttoaineista – asematarjoukset suoraan puhelimeesi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenkorttisi on myös St1 Käteisalennuskortti. Jäsenkortillasi saat alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomesta, kun maksat tankkauksesi pankkikortilla, Visa Electronilla, käteisellä tai Debitillä. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin. Ainoastaan Shell express -automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin.

Lähiasemasi ja valtakunnalliset edut saat suoraan puhelimeesi / sähköpostiisi rekisteröimällä jäsenkortin kääntöpuolella olevan 16-numeroisen numerosarjan.

Lisää St1- ja Shell-asemien palveluista löydät osoitteesta www.st1.fi.

 

St1 Mastercard

St1 Mastercardilla tankkaat edullisemmin ja saat parhaan maksutapaedun jokaiselta litralta kaikilla yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa. Maksutapaetu vaihtelee ja on kesän ajan 3 snt/l kaikista polttonesteistä. 

Edut Mastercardilla 24.4.-18.6.:

 • Formula Dog mini -hodari hintaan 1 € Helmisimpukoista
 • Normaalikokoinen kahvi kaupan päälle kun ostat autopesun Perfect-pesuasemalta

Saat kortin heti käyttöösi:

 1. Lataa St1 Way -sovellus.
 2. Hae sieltä St1 Mastercardia.
 3. Voit käyttää St1 Mastercardia heti näyttämällä St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla tai mobiilitankkaamalla sovelluksen kautta.
 4. Kun kortti on tullut postissa, voit maksaa myös sillä asemillamme.
 • Tilinhoitomaksu 0€/kk, St1 Mastercardissa ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua, kun käytät sitä vähintään kerran kuukaudessa St1 Way sovelluksessa tai St1- tai Shell -asemalla. Muutoin tilinhoitomaksu on 3€/kk. Kuukautena jona et käytä korttia ollenkaan ei myöskään tule tilinhoitomaksua.
 • Parhaat maksutapaedut kaikilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa
 • Saat kortin heti käyttöösi St1 Way -sovelluksessa
 • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
 • Maksa osissa
 • Maksa helposti ja turvallisesti Apple Paylla
 • Maksa laskusi helposti e-laskulla

Lue lisää:

https://st1finance.fi/st1-finance/tuotteet-ja-palvelut/tuotteet-ja-palvelut/st1-mastercard

 

Yrittäjäjäsenille St1- & euroShell-yrityskortti

MMA:n jäsenenä oleva yrittäjä saa St1- ja euroShell-yrityskortilla yritykselleen polttoaine-edut henkilöjäsenyytensä perusteella. Jäsenalennus on 2,50 senttiä litralta (verollinen) kaikilla Suomen St1 ja Shell miehitetyillä asemilla. St1 Yrityskortilla saat alennuksen myös St1 kylmäasemilta.

Kotimaisen St1 Yrityskortin tilaat kätevästi täältä. Jäsenedut saat, kun merkitset hakemuksen Lisätietoja kohtaan etukoodin MMA 1990.

Kansainvälinen euroShell-yrityskortti toimii Suomen lisäksi koko Euroopassa. Tilaa nyt euroShell-yrityskortti täältä. Jäsenedut saat, kun merkitset hakemukseen Kategoria-kohtaan etukoodin MMA R1780.

Mikäli sinulla on jo St1- tai euroShell-yrityskortti käytössäsi ilman MMA:n jäsenetuja, voit ilmoittaa jäsenyydestäsi korttipalveluun p. 0800 13770  (ma–pe, klo 8–16) tai sähköpostitse kortit@st1.fi

Korttipalvelussa vastataan mielellään kaikkiin muihinkin kortteihin liittyviin asioihin!

Lisätietoja St1 ja euroShell -korteista ja niiden eduista löydät täältä

 

Lämmitykseen

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenkortilla saat aina alennusta myös lämmitysöljystä, kun maksat tilauksesi yhdessä erässä.

Mainitse tilauksen yhteydessä jäsenkorttisi numero ja alennuskoodi MMA. Tilaaminen kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy. Lisätietoa Teho Opti Premiumista.