Muita etuja

Tälle sivulle on koottu ne jäsenedut, joita pääset käyttämään jäsensivuilta. Jäsensivujen kirjautumisvalikko löytyy verkkosivujemme oikeasta yläkulmasta. Voit kirjautua jäsensivuille suoraan tästä.

Numerohaku Yritysfiltteri Pro -palvelun kautta ilmaiseksi

  • MMA:n jäsenenä saat suomalaisten yritysten ja yksityishenkilöiden julkiset puhelinnumerot Suomen Asiakastiedon Yritysfiltteripro.fi-palvelusta. Vain MMA:n jäsenille tarkoitettuun palveluun ja hakuihin pääset kirjautumalla Jäsensivuille. Lue lisää

Sanakirja.net-palvelun saat käyttöösi kirjautumalla Jäsensivuille.

 

Lingonet Pro -kielivalmennuksia

  • Sähköinen kielivalmentaja, joka tarjoaa syntyperäisen puhujan ohjeita vieraan kielen tavanomaisiin käyttötilanteisiin. Palvelu sisältää täsmäharjoitteita. Pääset käyttämään palvelua Jäsensivuilla.

 

MMA-kalenteri

  • A5-kokoinen kalenteri, jonka väliin on koottu laajasti tietoa työelämästä. Kalenteri on tilattava erikseen Jäsensivuilta.

 

Yritysfiltteri Prosta saat puhelinnumerot ja yhteystiedot jäsenetuna

MMA tarjoaa jäsenille veloituksetta käyttöön Yritysfiltteri Pro -palvelun, jonka avulla löydät julkiset puhelinnumerot, yritysten ja päättäjien yhteystiedot sekä niiden keskeiset talousluvut.

MMA:n jäsenenä voit tehdä kuukausittain sata Yritysfiltteri Pro -hakua maksutta. Palvelusta löytyy muun muassa sähköpostiosoitteita, www-sivuja, aukioloaikoja, suoria numeroita päättäjille sekä yritysten toiminnasta kertovaa lisätietoa.

Yritysfiltteri Pro on Suomen Asiakastiedon palvelu. Lisätietoja yritysfiltteripro.fi -palvelusta saat Asiakastiedon asiakaspalvelusta 010 270 7200.

Haluatko käyttöösi laajemman palvelun?

Halutessasi Yritysfiltteri Pro-palvelun yrityksesi käyttöön kaikilla kohderyhmä- yms. ominaisuuksilla, tilaa tunnukset täältä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 010 270 7200

Suomen Asiakastieto kumppanina?

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla. Asiakastiedon kehittyvä ydin on kattava yritystietokanta, joka sisältää useista julkisista ja yksityisistä lähteistä jatkuvasti päivittyvää tietoa yrityksistä, niiden juridista vastuuhenkilöistä ja päättäjistä. Ylläpidämme myös rekisteriä yksityishenkilöiden luottotiedoista. Yksittäisiä tietoja rikastamalla, yhdistelemällä ja analysoimalla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä parhaat päätökset helposti kaikissa omien asiakkuuksiensa elinkaaren vaiheissa.

Suomen Asiakastieto on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML:n jäsen ja Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämien markkinointikieltorekistereiden (kirjerobinson ja telerobinson) virallinen jälleenmyyjä.