Hae lisää virtaa ja hyvinvointia Kiila-kurssilta

Painaako työ ja reistaileeko terveys – hae KIILA-kurssille!

Kiila_kuntoutus_Lappi

KIILA on Kelan kustantamaa kuntoutusta. Sen tavoitteena on tukea työurallasi jatkamista ja edistää työhyvinvointiasi. Kurssin aikana tapaat muita oman alasi ammattilaisia.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työpäivät ovat pitkiä ja työ edellyttää paljon matkustamista. Haasteena on työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen.  Lisäksi henkistä kuormittumista tulee työpaineista, epävarmuustekijöistä työssä ja työmäärän kasvamisesta sekä uuden teknologian opettelusta. Paljosta istumisesta johtuen työkykyä heikentävät tuki- ja liikuntaelinoireet sekä ylipaino. Tuntuuko tutulta? Haluatko apua työuupumuksen ennaltaehkäisyyn ja hallintaan? Kaipaatko kipinää itsestä huolehtimiseen ja liikuntaan? Kiila-kurssi on sinulle.

MMA järjestää yhdessä Lapin Kuntoutuksen kanssa KIILA-kurssin (73173) Rovaniemellä. Se sisältää mm. 1 avokuntoutuspäivän ajalla 10.-14.12.2018 sekä kaikille yhteiset ryhmäjaksot: 12.2.-15.2.2019, 13.5.-17.5.2019, 1.10.-4.10.2019. 

Osallistujalle kuntoutus on maksutonta ja pitää sisällään ohjelman ja tarvittavat ruokailut sekä tarvittaessa majoituksen. Kuntoutuksen ajalta saa ansionmenetys- ja matkakorvaukset Kelan säädösten mukaan. Kurssipaikkoja on kahdeksan.

Haku:
Kurssille hakeudutaan täyttämällä Kelan kuntoutushakemuslomake KU 101 ja liittämällä siihen lääkärin B-lausunto. Lisäksi työsuhteessa oleva työntekijä pyytää liitteeksi työnantajan täyttämän ammatillisen selvityslomakkeen KU 200. Hakemus toimitetaan Kelaan, mielellään 9.11.2018 mennessä.

Lapin Kuntoutus sijaitsee Rovaniemellä, 3 kilometrin päässä keskustasta Lapin Keskussairaalan (LKS) vieressä.

Lisätietoja KIILA-kurssista: