Hae lisää virtaa ja hyvinvointia Kiila-kurssilta

Painaako työ ja reistaileeko terveys? Hae KIILA-kurssille!

KIILA on Kelan kustantamaa kuntoutusta. Kuntoutus parantaa työkykyäsi ja edistää pysymistäsi työelämässä. Löydät keinoja työn- ja elämänhallintaan ja opit tunnistamaan työhön liittyvät kuormitustekijät. Kurssin sisällöstä puolet muodostuu ammatillisista ja puolet terveyteen liittyvistä teemoista.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työpäivät ovat pitkiä ja työ edellyttää paljon matkustamista. Haasteena on työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen.  Lisäksi henkistä kuormittumista tulee työpaineista, epävarmuustekijöistä työssä ja työmäärän kasvamisesta sekä uuden teknologian opettelusta. Paljosta istumisesta johtuen työkykyä heikentävät tuki- ja liikuntaelinoireet sekä ylipaino.

Tuntuuko tutulta? Haluatko apua työuupumuksen ennaltaehkäisyyn ja hallintaan? Kaipaatko kipinää itsestä huolehtimiseen ja liikuntaan?

KIILA-kuntoutus on osittain yksilöllistä ja osittain ryhmämuotoista. Yksilötapaamisiin kuuluvat mm. työpaikkakäynti ja päätöskeskustelu.

Seuraava KIILA-kuntoutus alkaa syyskuussa 2020. Hae mukaan nyt, paikkoja on rajoitetusti.

Katso seuraavan kurssin esite

Hae KIILA-kuntoutukseen seuraavasti:

Ota yhteyttä työterveyshoitajaasi ja kerro, että haluat KIILA-kurssille. Katso seuraavan kuntoutuksen tiedot tästä.

Täytä Kelan kuntoutushakemuslomake KU101 ja yhdessä esimiehesi kanssa ammatillinen selvityslomake KU200 sekä pyydä lääkäriltäsi B-lausunto.

Hakemukseen kirjataan kurssin numero.

Toimita hakemus, selvityslomake ja B-lausunto Kelaan 15.6.2020 mennessä.

Kun hakemuksesi on käsitelty, saat Kelasta kuntoutuspäätöksen. Myönteisen päätöksen saaneille postitetaan kutsukirje kuntoutukseen joitakin viikkoja ennen kuntoutuksen alkua.

Lue lisää hakemisesta Kelan verkkosivuilta

Lisätiedot

MMA

Heidi Sarén, heidi.saren@mma.fi, puh. 020 122 4403

KAISANKOTI

Sirpa Kaasalainen, Kiila-palvelulinjavastaava

sirpa.kaasalainen@kaisankoti.fi

Ari Juvankoski, työfysioterapeutti

ari.juvankoski@kaisankoti.fi

p. 050 356 2912 (arkisin)

www.kaisankoti.fi