Urapalvelut

Urapalvelut

Koulutuksella ja aktiivisella urasuunnittelulla vahvistat asemaasi työmarkkinoilla. MMA tukee, neuvoo ja tarjoaa koulutuksia.

Valmennusta ja henkilökohtaista neuvontaa

Henkilökohtaista valmennusta verkossa. Tukea työnhakuun, uraan ja yrittäjyyteen. Valmentajina yhteistyökumppanimme valmennusyhtiö UP Partnersin asiantuntijat mm. työnhaun, hyvinvoinnin, esihenkilötyön ja henkilöbrändäämisen teemoista. Henkilökohtaista valmennusta voit hankkia edulliseen jäsenhintaan (2 x 30 minuutin valmennus omavastuuhintaan 20 €) samoin kuin katseluoikeuksia webinaareihin.

Varaa aika ja tutustu valmentajiin klikkaamalla tästä.

Taitava työnhakija-verkkovalmennus täyttää työttömyysturvan aktiivisuusehdon. Valmennuksesta saa osallistumistodistuksen ja se on jäsenelle maksuton.

Tutustu valmennukseen klikkaamalla tästä.

Maksuttomia urakehitykseen liittyviä webinaareja löydät myös yhteistyökumppanimme Urasammon palvelusta tästä klikkaamalla.

 

Kehitä osaamistasi videokirjastomme avulla

Suunnittele työnhakuasi, edisty uratavoitteissasi asiantuntijoiden avulla. Videot ovat katsottavissa 24h/vrk. Valitse sopivin ajankohtasi itsesi kehittämiseen. Pääset palvelusisältöön Oma MMA -palvelun uraportaalin kautta. Klikkaa palveluun.

 

Digitaidot haltuun

Kehitä osaamistasi tai liiketoimintaasi omaan tahtiisi. Osallistu tarpeitasi vastaaviin, joustaviksi suunniteltuihin koulutuksiin, jotka kehittävät taitojasi ja antavat sinulle lisää varmuutta. Tutustu työkaluihin, jotka tehostavat työntekoa. Opi valmistautumaan haastatteluihin oikein. Valmistaudu tekemään unelmiesi urasta totta. Klikkaa Googlen tarjoamaan Digital Garage -verkko-oppimisen palveluun tästä.

Tutustu MMA:n omaan koulutustarjontaan klikkaamalla tästä.

 

Palkkaneuvontaa

Palkkatutka-palvelusta voit kartoittaa myynti- ja markkinointialan palkkatasoa mm. eri tehtävissä ja alueilla. Palkkadata tuodaan nähtäväksesi Power-BI -raportin avulla. Taustamuuttujina mm. tehtävänimike, toimiala ja myytävä/markkinoitava päätuote. Voit tehdä datasta hakuja myös maantieteellisesti alueittain. Löydät palvelusta mediaani- ja desiilipalkat vuosilta 2016-2018. Data pohjautuu MMA:n vuosittaiseen palkkakyselytutkimukseen, jonka toteuttaa Taloustutkimus. Klikkaa Oma MMA -palvelun Palkkatutkaan tästä.

 

Laki- ja sopimusneuvontaa

Lakipalvelustamme saat neuvoja muun muassa työsopimuksen tai johtajasopimuksen laatimisessa ja tarkistamisessa.

 

Työpaikat portaalissa ja työpaikkavahti sähköpostiin

Avoimet työpaikat -osiosta löytyvät myynnin, markkinoinnin ja oston/hankinnan työpaikat. Paikkoja pystyy hakemaan tiettyjen avainmuuttujien mukaisesti. Sivulle kerätään kattavasti alan työpaikat käytetyimmistä verkkopalveluista. Sivuilta on tilattavissa myös työpaikkavahti. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Duunitori.

 

Alueellisista työllisyyshankkeista apua, tietoa ja vertaistukea - tehokkaat pienryhmävalmennukset

Alueelliset työllisyyshankkeet on suunnattu työttömyysuhan alla oleville ja työttömille. Tarjolla tietoa, neuvontaa, paikallista verkostoa ja ryhmän tukea. Työllisyyshankkeiden pienryhmämuotoiseen toimintaan osallistuminen täyttää työttömyysturvan aktiivisuusehdon. Osallistuminen on maksutonta. Tutustu oman alueesi työllisyyshankkeisiin tästä.

 

Sähköinen urakirje ja LinkedIn-ryhmä

MMA Ura -jäsenkirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa.

LinkedIn-ryhmän sivuilla on avoimia työpaikkoja, verkottumista ja keskustelua myynnin ja markkinoinnin aiheista. Liity ryhmään, osallistu keskusteluun, jaa tietoa klikkaamalla tästä.

LinkedIn-Showcase-sivuillamme työpaikkoja koottuna myös tasojaottelulla: myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset,   myynnin ja markkinoinnin johto,   myynnin ja markkinoinnin opiskelijat ja uran alkuvaiheessa olevat

 

Oppaat uran eri käänteisiin

Oppaita tueksi uran eri vaiheisiin, esimerkiksi Johtajasopimusoppaan ja Yrityksen perustamisoppaan löydät Oma MMA -palvelusta.

 

​Kysymykset Oma MMA -palvelun kautta

Urapalveluja koskevat viestit ja kyselyt voit lähettää Oma MMA -palvelun kautta.