Urapalvelut

Urapalvelut

Koulutuksella ja aktiivisella urasuunnittelulla vahvistat asemaasi työmarkkinoilla. MMA tukee, neuvoo ja tarjoaa koulutuksia.

Urapalveluja koskevat viestit ja kyselyt voit lähettää osoitteeseen uraneuvonta@mma.fi.

Palkkatutka-palvelusta voit kartoittaa myynti- ja markkinointialan palkkatasoa mm. eri tehtävissä ja alueilla. Kirjaudu Jäsensivuille ja klikkaa Palkkatutka. Vuosittain selvitetyt alan tarkat palkkatiedot löydät kirjautumalla sivun oikeasta yläkulmasta Jäsensivuille. Valitse osio Palkka.

Lakipalvelustamme saat neuvoja muun muassa työsopimuksen tai johtajasopimuksen laatimisessa ja tarkistamisessa.

Avoimet työpaikat -osiosta löytyvät myynnin, markkinoinnin ja oston/hankinnan työpaikat. Paikkoja pystyy hakemaan tiettyjen avainmuuttujien mukaisesti. Sivulle kerätään kattavasti alan työpaikat käytetyimmistä verkkopalveluista. Sivuilta on tilattavissa myös työpaikkavahti. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Duunitori.

Uravalmennusta verkossa tarjoaa UP!Partners. Videoita ja webinaareja eri aiheista. Saat 20 prosentin alennuksen UP!Partnersin webinaareista (hinnaksi jää n. 18 euroa). UP!Partnersin palveluiden käyttö edellyttää kirjautumista. Kirjautumaan pääset UP!Partnersin uraportaalin etusivulta.

CV kuntoon. Sparrausta saat asiantuntijalta. Koulutuskalenterista löydät face-to-face-sparrausajat sekä Skype-sparrausajat etänä. Etäsparrauksia voimme tarjota myös koulutuskalenterin ajoista poiketen. Kysy aikoja ja toimita CV:si osoitteeseen uraneuvonta@mma.fi.

Työnhaun verkkovalmennus Tahdotko loistaa työnhakutilanteissa? Osallistu kuukauden tehostettuun työnhakuvalmennukseen verkossa. UP!Partners järjestää. Lue lisää ja tutustu valmennukseen täällä.

Alueelliset työllisyyshankkeet on suunnattu työttömyysuhan alla oleville ja työttömille. Tarjolla tietoa, neuvontaa, paikallista verkostoa ja ryhmän tukea. Tutustu oman alueesi työllisyyshankkeisiin tästä.

MMA Ura -jäsenkirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa.

LinkedIn-ryhmän sivuilla on avoimia työpaikkoja, verkottumista ja keskustelua myynnin ja markkinoinnin aiheista. Liity ryhmään, osallistu keskusteluun, jaa tietoa klikkaamalla tästä.

LinkedIn-Showcase-sivuillamme työpaikkoja koottuna myös tasojaottelulla: myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset,   myynnin ja markkinoinnin johto,   myynnin ja markkinoinnin opiskelijat ja uran alkuvaiheessa olevat

Ruotsin ja Englannin kielen sähköinen kielivalmentaja (LingoNet) verkossa. Kirjaudu MMA:n etusivun oikeasta yläkulmasta Jäsensivuille ja valitse "LingoNet".

Oppaita tueksi uran eri vaiheisiin, esimerkiksi Johtajasopimusoppaan ja Yrityksen perustamisoppaan löydät Jäsensivuilta. Kirjaudu sivun oikeasta yläkulmasta Jäsensivuille