Urapalvelut

Urapalvelut

Koulutuksella ja aktiivisella urasuunnittelulla vahvistat asemaasi työmarkkinoilla. MMA tukee, neuvoo ja tarjoaa koulutuksia.

Palkkatutka-palvelusta voit kartoittaa myynti- ja markkinointialan palkkatasoa mm. eri tehtävissä ja alueilla. Vuosittain selvitetyt alan tarkat palkkatiedot löydät Oma MMA -palvelun kohdasta Palkkatieto.

Lakipalvelustamme saat neuvoja muun muassa työsopimuksen tai johtajasopimuksen laatimisessa ja tarkistamisessa.

Avoimet työpaikat -osiosta löytyvät myynnin, markkinoinnin ja oston/hankinnan työpaikat. Paikkoja pystyy hakemaan tiettyjen avainmuuttujien mukaisesti. Sivulle kerätään kattavasti alan työpaikat käytetyimmistä verkkopalveluista. Sivuilta on tilattavissa myös työpaikkavahti. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Duunitori.

Uravalmennusta verkossa tarjoaa UP!Partners. Saat tukea työnhakuun, uraan ja yrittäjyyteen. Käytössäsi on jäsenelle maksuton videokirjasto ja itseopiskelumateriaaleja. Henkilökohtaista valmennusta voit hankkia edulliseen jäsenhintaan samoin kuin katseluoikeuksia webinaareihin.

Taitava työnhakija-verkkovalmennus täyttää työttömyysturvan aktiivisuusehdon. Löydät palvelun Oma MMA -palvelun kohdasta Urapalvelut. Valmennuksesta saa osallistumistodistuksen ja se on jäsenelle maksuton.

Alueelliset työllisyyshankkeet on suunnattu työttömyysuhan alla oleville ja työttömille. Tarjolla tietoa, neuvontaa, paikallista verkostoa ja ryhmän tukea. Työllisyyshankkeiden pienryhmämuotoiseen toimintaan osallistuminen täyttää työttömyysturvan aktiivisuusehdon. Osallistuminen on maksutonta. Tutustu oman alueesi työllisyyshankkeisiin tästä.

MMA Ura -jäsenkirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa.

LinkedIn-ryhmän sivuilla on avoimia työpaikkoja, verkottumista ja keskustelua myynnin ja markkinoinnin aiheista. Liity ryhmään, osallistu keskusteluun, jaa tietoa klikkaamalla tästä.

LinkedIn-Showcase-sivuillamme työpaikkoja koottuna myös tasojaottelulla: myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset,   myynnin ja markkinoinnin johto,   myynnin ja markkinoinnin opiskelijat ja uran alkuvaiheessa olevat

Oppaita tueksi uran eri vaiheisiin, esimerkiksi Johtajasopimusoppaan ja Yrityksen perustamisoppaan löydät Oma MMA -palvelusta.

 

​Urapalveluja koskevat viestit ja kyselyt voit lähettää Oma MMA -palvelun kautta.