Työnhaku

Valmennusta työnhakuun

Käytössäsi kattava valikoima UPPartnersin tuottamia urapalveluja:

  • Henkilökohtaista valmennusta jäsenhintaan
  • UPPartnersin tarjoama jäsenmaksuun sisältyvä videokirjasto, jossa on työnhakuun, uraan ja yrittäjyyteen liittyvää sisältöä.
  • Alennukset UPPartnersin laadukkaista webinaareista.

UPPartnersin palveluihin pääset kirjautumalla Oma MMA -palveluun  ja valitse kohta Urapalvelut.

Valmennus, joka täyttää aktiivimallin aktiivisuusehdon

MMA tarjoaa jäsenilleen Taitava työnhakija -verkkovalmennuksen, joka täyttää työttömyysturvan aktiivisuusehdon. Löydät valmennuksen kirjautumalla Oma MMA -palveluun ja valitse kohta Urapalvelut. Valmennuksesta saa osallistumistodistuksen ja se on sinulle maksuton.

Koulutuksia

MMA järjestää paitsi ammatillista kehittymistä edistävää koulutusta myös työnhakua tukevia valmennuksia. Tutustu tarjontamme  koulutuskalenterissa.

Alueelliset työllisyyshankkeet auttavat työllistymisessä

Alueellisten työllisyyshankkeiden pienryhmämuotoiseen toimintaan osallistuminen täyttää työttömyysturvan aktiivisuusehdon. Osallistuminen on maksutonta.

Uudellamaalla Työnhakuveturi

Toiminta: pienryhmät, luennot, koulutukset. Tilaisuuksien aiheina ovat oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää: www.tyonhakuveturi.fi

Pirkanmaalla Uratehdas

Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille. Uratehdas toimii aktiivisesti kontakti­foorumina yritysten ja työn­hakijoiden välillä LinkedIn-ryhmässä, järjestämällä yritysesittelytilaisuuksia ja muita tilaisuuksia sekä toimimalla yhteistyössä alueen elinkeinoelämää edustavien tahojen kanssa.

Uratehtaan verkkosivut löydät osoitteesta: http://uratehdas.fi/

Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa Urapurje

Urapurje järjestää pienryhmä- ja vertaistukitoimintaa. Lue lisää: http://urapurje.strikingly.com/

Oulun seudulla, Kainuussa tai Lapissa Urasampo

Valtaosa Urasammon toiminnoista on suunnattu työnhaussa oleville, mutta Urasammon palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat MMA:n jäsenet. Mukana on niin työnhakijoita kuin työssä tai koulutuksessa oleviakin. Urasammon tavoitteena on, että se pystyisi auttamaan mahdollisimman monia hyvän, koulutusta vastaavan työpaikan löytymisessä.

Tutustu Urasammon palveluihin ja hyödynnä tilaisuuksia: www.urasampo.fi