Digitaaliset palvelut ja verkkokaupan perustaminen

11.10.2018 13:00 - 24.10.2018 12:00
Verkko ja Helsinki, Haaga-Helian kampus

Digitalisaatio on työelämän megatrendi, joka luo uusia haasteita ja osaamisvaatimuksia myynnin ja markkinoinnin ammattilaiselle. Mutta mitä digitaalisuus oikeastaan tarkoittaa ja mihin sitä tarvitaan? Miten hyödyntää digitaalisia työkaluja myynti- ja markkinointityössä?

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää syksyllä kolme digitalisaatioon keskittyvää ja nimenomaan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille tarkoitettua koulutusta: Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden digitaaliset palvelut, Perustaisinko verkkokaupan, Digikanavat haltuun.

MMA:n jäsenet saavat -10 %:n alennuksen jokaisesta koulutuskokonaisuudesta. MMA on Haaga-Helian partneriorganisaatio.

 

Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden digitaaliset palvelut -webinaaritallenne ja työpaja

Tässä koulutuksessa opit arvioimaan digitaalisia palveluita ja pääset ideoimaan uusia palveluita. Koulutus sisältää webinaari-tallenteen ja toiminnallisen 6 tunnin työpajan. Webinaari johdattelee Sinut aiheeseen ja esimerkiksi siihen, miksi myynnin ja markkinoinnin palveluja kannattaa kehittää digitaalisiksi. Työpajassa ideoidaan myynnin ja markkinoinnin uusia internet-sivuaiheita ja muotoillaan ideoinnin pohjalta palvelua palvelukonseptoinnin keinoin.

Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden digitaaliset palvelut -työpaja
Aika: 11.10. klo 9:00-15:00
Paikka: Haaga-Helia, Pasilan Kampus, Ratapihantie 13
Kouluttaja: Niina Kinnunen

Hinta: 385 € (sisältää ALV 24%). MMA:n jäsenet saavat koulutuksesta 10%:n alennuksen. Hinta sisältää webinaari-tallenteen ja osallistumisen työpajaan, kahvitarjoilun sekä kurssimateriaalin.

Lue lisää ja ilmoittaudu
---

 

Perustaisinko verkkokaupan -webinaaritallenne ja työpajat

Askarruttaako asiakkaiden tavoittaminen tai verkkokaupan ohjelmistoratkaisut? Haluatko laajentaa verkkokauppasi toimintaa ulkomaille? Tässä koulutuksessa opit, miten pääset alkuun verkkokaupan perustamisessa ja markkinoinnissa.

Koulutus sisältää webinaari-tallenteen ja osallistumisen kahteen toiminnalliseen työpajaan. Koulutuksen avulla saat työkaluja niin markkinoiden määrittämiseen, verkkokaupan rakentamiseen kuin hakukonenäkyvyyteen ja muuhun markkinointiin.

 • Perustaisinko verkkokaupan? 30 minuutin webinaari-tallenne
   
 • Workshopit:
 1. Verkkokaupan markkinat ja perustaminen ke 24.10. klo 8:30-12:00
  Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus (Ratapihantie 13)
  Kouluttaja: Marko Mäki
 2. Verkkokaupan markkinointi, operointi globaaleilla markkinoilla, ohjelmistot ja käytännön verkkokauppa tekeminen  ke 31.10. klo 8:30-12:00
  Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus
  Kouluttajat: Marko Mäki, Tiina Koskelainen & Heli Suomalainen, verkkokauppayrittäjä; Lutunen Oy
 • Koulutuksen hinta on 385 € (sisältää ALV 24%). MMA:n jäsenet saavat koulutuksesta 10%:n alennuksen. Hinta sisältää webinaari-tallenteen ja osallistumisen työpajoihin, kahvitarjoilun koulutuspäivinä sekä kurssimateriaalin.

Lue lisää ja ilmoittaudu