Digitaaliset palvelut, kanavat ja verkkokaupan perustaminen

10.10.2018 13:00 - 24.10.2018 12:00
Verkko ja Helsinki, Haaga-Helian kampus

Digitalisaatio on työelämän megatrendi, joka luo uusia haasteita ja osaamisvaatimuksia myynnin ja markkinoinnin ammattilaiselle. Mutta mitä digitaalisuus oikeastaan tarkoittaa ja mihin sitä tarvitaan? Miten hyödyntää digitaalisia työkaluja myynti- ja markkinointityössä?

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää syksyllä kolme digitalisaatioon keskittyvää ja nimenomaan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille tarkoitettua koulutusta: Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden digitaaliset palvelut, Perustaisinko verkkokaupan, Digikanavat haltuun.

MMA:n jäsenet saavat -10 %:n alennuksen jokaisesta koulutuskokonaisuudesta. MMA on Haaga-Helian partneriorganisaatio.

 

Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden digitaaliset palvelut -webinaaritallenne ja työpaja

Tässä koulutuksessa opit arvioimaan digitaalisia palveluita ja pääset ideoimaan uusia palveluita. Koulutus sisältää webinaari-tallenteen ja toiminnallisen 6 tunnin työpajan. Webinaari johdattelee Sinut aiheeseen ja esimerkiksi siihen, miksi myynnin ja markkinoinnin palveluja kannattaa kehittää digitaalisiksi. Työpajassa ideoidaan myynnin ja markkinoinnin uusia internet-sivuaiheita ja muotoillaan ideoinnin pohjalta palvelua palvelukonseptoinnin keinoin.

Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden digitaaliset palvelut -työpaja
Aika: 11.10. klo 9:00-15:00
Paikka: Haaga-Helia, Pasilan Kampus, Ratapihantie 13
Kouluttaja: Niina Kinnunen

Hinta: 385 € (sisältää ALV 24%). MMA:n jäsenet saavat koulutuksesta 10%:n alennuksen. Hinta sisältää webinaari-tallenteen ja osallistumisen työpajaan, kahvitarjoilun sekä kurssimateriaalin.

Lue lisää ja ilmoittaudu
---

 

Perustaisinko verkkokaupan -webinaaritallenne ja työpajat

Askarruttaako asiakkaiden tavoittaminen tai verkkokaupan ohjelmistoratkaisut? Haluatko laajentaa verkkokauppasi toimintaa ulkomaille? Tässä koulutuksessa opit, miten pääset alkuun verkkokaupan perustamisessa ja markkinoinnissa.

Koulutus sisältää webinaari-tallenteen ja osallistumisen kahteen toiminnalliseen työpajaan. Koulutuksen avulla saat työkaluja niin markkinoiden määrittämiseen, verkkokaupan rakentamiseen kuin hakukonenäkyvyyteen ja muuhun markkinointiin.

 • Perustaisinko verkkokaupan? 30 minuutin webinaari-tallenne
   
 • Workshopit:
 1. Verkkokaupan markkinat ja perustaminen ke 24.10. klo 8:30-12:00
  Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus (Ratapihantie 13)
  Kouluttaja: Marko Mäki
 2. Verkkokaupan markkinointi, operointi globaaleilla markkinoilla, ohjelmistot ja käytännön verkkokauppa tekeminen  ke 31.10. klo 8:30-12:00
  Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus
  Kouluttajat: Marko Mäki, Tiina Koskelainen & Heli Suomalainen, verkkokauppayrittäjä; Lutunen Oy
 • Koulutuksen hinta on 385 € (sisältää ALV 24%). MMA:n jäsenet saavat koulutuksesta 10%:n alennuksen. Hinta sisältää webinaari-tallenteen ja osallistumisen työpajoihin, kahvitarjoilun koulutuspäivinä sekä kurssimateriaalin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

---

Digikanavat haltuun -webinaarit ja workshopit

Mihin kanaviin pitäisi panostaa nyt ja tulevaisuudessa? Koulutuksen tavoitteena on tarjota yrityksille käytännönläheistä osaamista digikanavien valintaan, haltuunottoon ja parempaan hyödyntämiseen. Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien tuntemusta sekä ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa.

Koulutus alkaa webinaaritallenteella, jonka tarkoituksena on herätellä osallistujat digitaalisen mediakentän nykytilaan sekä auttaa tekemään siihen liittyviä valintoja. Koulutus jatkuu kolmella workshopilla, joissa pureudutaan omaan, ostettuun ja ansaittuun mediaan.

 • Webinaaritallenne katsotaan syyskuussa ja workshopit ajoittuvat loka-marraskuulle. Yrityskohtaisia klinikoita järjestetään sopimuksen mukaan. 
 • Webinaari: Tallenne katsottavissa 26.9.-10.10. (kahden viikon ajan ennen workshopien alkua) 
 • Workshopit: Oma media ke 10.10. klo 13-16, Ostettu media ke 24.10. klo 13-16, Ansaittu media ke 7.11. klo 13-16 
 • Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus, Ratapihantie 13
 • Koulutuksen hinta on 490 €/henkilö (+ alv 24% = 607,60 €). MMA:n jäsenet saavat koulutuksesta 10%:n alennuksen. Hinta sisältää webinaaritallenteen, kolme workshopia, koulutusmateriaalit ja kahvit. Halutessasi voit valita myös webinaarin ja yhden workshopin, tällöin hinta on 155 €/henkilö (+ alv 24% = 192,20 €).

Lue lisää ja ilmoittaudu 3.9. mennnessä