eSports & Business: WTF?

5.6.2019 16:00
Apollo Street Bar, Mannerheimintie 16 (Forum), Helsinki

MMA esittää: After Work, Before Dark
eSports & Business: WTF?

Aika: ke 5.6. klo 16-18
Paikka: Apollo Street Bar, Mannerheimintie 16 (Forum), Helsinki

Ilmoittaudu mukaan tästä, avec mahdollinen.

After Work, Before Dark on after work -tapahtumasarja, jossa MMA:n jäsenet kollegoineen ovat tervetulleita kuulemaan mielenkiintoisista ajankohtaisista teemoista, nauttimaan kylmästä juomasta työpäivän päätteeksi ja verkostoitumaan. 

Sarjan starttaa päivän kuuma aihe, e-urheilu eli eSports. Mistä siinä on kyse? Miten se toimii? Mitkä mahdollisuudet siinä on liiketoiminnassa? 

Aihetta avaamassa tiiviisti after work -hengessä: 

Ville Nikola

Ville Nikola on Suomen ensimmäinen perinteisen urheilumanagerikoulutuksen saanut e-urheilumanageri. Ville toimii yrittäjän Grail Groupissa, jossa hän manageroi e-urheilijoita. Hän on myös aktiivisesti mukana Suomen suurimman esport turnauksen Artic Invitationalin ympärillä Starsquad Eventin kautta. Ville jos kuka osaa puhua tässä maassa esportsin kaupallisista mahdollisuuksista.

Sani Leino

Sani Leino on kotimaisen Esports -organisaatio HAVU Gamingin osakas. Puheenvuorossaan Sani käy läpi Esportsin erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia ja valottaa, miksi Esports on nyt pinnalla kovemmin kuin koskaan ja kerää paitsi pelaajia, katsojia, myös rahoittajia ja sponsorointitahoja mukaan kiihtyvällä vauhdilla.

HAVU on yksi Suomen menestyksekkäimpiä e-sports-organisaatioita, jolla on kilpapelijoukkueet Counter Strikessa ja Fortnitessa sekä pelaajia Fifassa ja Hearthstonessa. HAVU on voittanut viime vuosina muun muassa Lantrekin, Assemblyn ja Grail Questin Counter Strike -mestaruuksia sekä FEL-liigan mestaruuden kolme kertaa putkeen.

Ilmoittaudu mukaan tästä, avec mahdollinen.