LSE-Areena 2017: Katsauksia tulevaisuuteen

16.11.2017 09:00 - 16:00
Sokos Hotel Vantaa

Digi tuli jo. Suomi menee soteen ja muuttuu muutenkin. Tämä ei voi olla vaikuttamatta myös lääke- ja sairaalatarvikemarkkinointiin. Tule kuulemaan, oppimaan ja päivittämään tietojasi sekä verkostoitumaan seminaariimme.

Aika: torstaina 16.11. kello 9 - 16, ilmoittautuminen ja aamukahvi kello 8.30
Paikka: Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

Tilaisuus sisältää ruokailun ja kahvitukset.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu lääke- ja sairaalatarvike- sekä terveydenhuollon myynti- ja markkinointitehtävissä toimiville henkilöille. MMA:n jäsenet ovat etusijalla, mutta muutkin voivat ilmoittautua. Paikkoja on rajoitetusti. Ilman pätevää syytä poisjääneiltä laskutamme 50 euron peruutusmaksun.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Ohjelma

8.30 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen

9.00 Tilaisuuden avaus, Jouni Hassinen, LSE puheenjohtaja

9.15 - 10 Esa Mutanen: Huomisen hankinnat - Mitä muutoksia on tulossa sairaalatarvikkeiden ja lääkkeiden hankintaan ja kaupankäyntiin?

Esa Mutasen tausta on vahvasti julkisten hankintojen toteuttamisessa niin virkatyönä kuin hankinta-asiantuntijana ja konsulttinakin. Esa on suosittu kouluttaja, jonka osaaminen ulottuu myös lääke- ja sairaalatarvike-alan toimintoihin. Nykyisin Esa työskentelee yrittäjänä ja tuottaa yrityksille heidän omiin hankintoihinsa liittyviä palveluja sekä sparraa heitä menestymään julkisissa tarjouskilpailuissa.

10.15 - 11 Erika Lehmusvirta: Digitaalinen markkinointi työnkuvana

Monissa Lääke- ja sairaala-alan markkinointitehtävissä työskennellyt Erika Lehmusvirta hyppäsi digijunaan ja kouluttautui some- ja digitaalisen markkinoinnin osaajaksi. Minkälainen hänen työnkuvansa on? Millaista digimarkkinointia ja asiakasyhteyksien hoitoa Sinä voisit tehdä omassa työssäsi?

11 -  12 Ruokailu

12 - 12.45 Ann-Christin Smidtslund-Rastas: Kokemuksia sairaalatarvike- ja lääke-esittelystä, odotuksia tulevasta

Turun yliopistosairaalassa työskentelevä avannehoitaja Ann-Christin Smidtslund-Rastas on toiminut sairaanhoitajana 28 vuoden ajan ja tästä avannehoitajan tehtävässä 15 vuoden ajan. Lisäksi hänellä on haavahoitajan koulutus. Ann-Christin toimii aktiivisesti myös Suomen avannehoitajat ry:n hallituksessa ja yhdistyksen kansainvälisenä delegaattina. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi avanne- ja vastaavasti leikattujen kokonaisvaltaista hoitotyötä. Työssään hän on tekemisissä erityisesti alaansa kuuluvan sairaalatarvikemarkkinoinnin ja -hankintojen kanssa.

13 - 13.30 Iltapäiväkahvit

13.30 - 15 Petri Rajaniemi: Toimintaympäristönä Suomi 2017 – ja eteenpäin

Petri Rajaniemi on suosittu ammattipuhuja ja konsultti, jolla on erityinen taito löytää aikaamme ja sen muuttumista kuvaavia merkkejä yhteiskunnasta, viestinnästä ja politiikan toiminnasta. Lääke- ja sairaalatarvikeala ja terveydenhuolto kokonaisuudessaan on muutoksessa eikä olekaan ihme, että Petri on vuoden 2017-2018 aikana varattu puhumaan useisiin alan tapahtumiin ja yritysten sisäisiin tilaisuuksiin. Hän oli muun muassa vuoden 2017 Apteekkaripäivien Keynote-puhuja.

15 - 16 Tapani Vuola: Digi tuli jo!

Tapani Vuola, Bayerin asiantuntijalääkäri ja psykiatrian erikoislääkäri, on digistä innostunut yli viisikymppinen. Lääkemarkkinointi ja esittelytyö muuttuu voimakkaasti ja jokaisen on syytä murtaa omat uusiin myynnin ja markkinoinnin työkaluihin liittyvät ennakkoluulonsa viimeistään nyt. Koska viimeksi itse kävit matkatoimistossa?

Tilaisuus päättyy