Miten saan itseni näkyviin somessa - henkilöbrändin rakentaminen LinkedInissä

20.1.2020 09:00 - 11:00
Webinaari

Maanantai 20.1.2020 klo 9.00 -11.00

Webinaari

Oman osaamisen näkyväksi tekeminen ei ole enää vain guru-tasoisten keynote-puhujien yksinoikeus, vaan konkreettinen mahdollisuus kaikille niille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa uraansa ja asiantuntijuuttaan, oli kyse sitten työnhausta, myynnin tai viestinnän työtehtävistä, organisaation johdosta, tai mahdollisuudesta vaikuttaa edustamansa yrityksen asiantuntijastatuksen rakentamiseen. Henkilökohtainen, persoonallinen ja omien profiilien kautta tapahtuva vaikuttaminen on mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää.

Kun puhutaan asiantuntijastatuksesta, urakehityksestä ja vaikkapa modernista myynnistä, on LinkedIn verkko- ja somepalveluista selkeästi merkityksellisin ja hyödyllisin.

Tämän koulutuksen fokus on oman osaamisen näkyväksi tekeminen ja henkilöbrändin rakentaminen/vahvistaminen LinkedInissä niin henkilöprofiilin sisällön kuin päivitysten ja keskustelujenkin osalta. Näitä oppeja et saa muualta!

Kouluttajana toimii Suomen kokenein LinkedIn-asiantuntija, LinkedIn Megaopas- ja Henkilöbrändi-kirjojen kirjoittaja ja verkostoitunein henkilö LinkedInissä, Tom Laine. Lisää Tomin taustasta voit lukea esim. osoitteesta www.tomlaine.com

Ilmoittaudu tästä