MMA Idea: Hohtokeilausta ja hyvinvointia

25.1.2018 16:30 - 19:00
BowlCircus Flamingo, Vantaa

Gluteiiniton, maidoton, sokeriton, sohvaton ja tipaton… Tervetuloa hakemaan tasapainoa tammikuuhun! Torstaina 25.1. MMA:n jäsenet viettävät iltaa hohtokeilauksen ja hyvinvoinnin parissa.

Ilta alkaa yrittäjä ja voimavalmentajana Joni Jaakkolan luennolla Terveys ja suorituskyky arjen prioriteetiksi. Tämän jälkeen kaikki keilaradat on varattu MMA:n jäsenten käyttöön. Tarjolla on myös ruokaa ja virvokkeita.

Aika: torstai 25.1. kello 16.30–19
Paikka: BowlCircus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa

Ota kollega mukaan ja tulkaa yhdessä rentoutumaan!

Tilaisuus on täynnä, ilmoittaudu jonoon tästä

Lähetämme ilmoittautuneille viikko ennen tapahtumaa taustakartoituksen, jotta Jaakkolan luento vastaa mahdollisimman hyvin osallistujien tarpeita. Luennon jälkeen kaikki paikalla olleet saavat sekä Jaakkolan esitysdiat että sähköisen Toimistotyöntekijän työkalupakki -käsikirjan.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä sekä oma että kollegasi sähköpostiosoite, jotta saamme lähetettyä ennakkokyselyn ja taustamateriaalit osallistujille.

Tapahtuma on MMA:n jäsenelle ja hänen kollegalleen maksuton.

 

Luennoitsija:

Joni Jaakkola on Optimal Performance -valmennusyrityksen perustaja. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja voimavalmentaja. Tällä hetkellä Jaakkola toimii yritystensä visionäärinä, toimitusjohtajana ja valmentaa edelleen muutamia urheilijoita voimaharjoittelun parissa. 

"Toivon, että voin välittää oivalluksen siitä, että terveellinen ja hyvä elämä on tasapainon etsimistä itse kullekin merkityksellisten asioiden keskellä. Se on sekä – että, ei joko – tai -elämää. Ihan jokainen meistä voi elää täysipainoista elämää ja olla samaan aikaan fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa."