MMA meets Keksi: Visuaalisen viestinnän teema-aamiainen

22.3.2018 08:00 - 11:00
Mannerheimintie 142, Helsinki

MMA meets Keksi

Teema-aamiainen on erinomainen mahdollisuus päivittää ja täydentää omaa visuaalisen viestinnän tietämystään, saada vastauksia ja vinkkejä sekä verkostoitua kollegoiden kanssa. 
 
Visuaalinen viestintä tulee olla investointi, mutta miten siihen päästään?
Onnistunut visuaalinen viestintä toteuttaa organisaation strategiaa ja tekee vision näkyväksi. Eri keinot ja tekniikat, kuten valokuva, video, datavisualisointi, animaatio, kuvitukset ja virtuaalitodellisuus luovat mielikuvia organisaatiosta. Miten näitä ohjataan tehokkaasti ja millä perustein? 

Kuten kaikki toimiva viestintä, myös visuaalinen viestintä vaatii ammattitaitoa, suunnitelmallisuutta ja sopivia työkaluja. Hyvin toimiessaan visuaalinen viestintä on organisaation arvojen mukaista ja jatkuvasti kehittyvää. Suunnitelmallisuus luo visuaaliselle viestinnälle rungon, helpottaa päivittäistä työtä ja säästää aikaa sekä euroja. Miten tämä tehdään käytännössä?
 
Strategiasta käytäntöön eli mitä kuva- ja videotuotannot asiaakkaalta vaativat?
Kuvatuotanto? Videotuotanto? Miten, kuka, missä, milloin? Miten suunnitellaan tehokas ja onnistunut tuotanto? Miten asiakkaana voi varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen? Kerromme kustannustehokkaan ja tuottoisan tuotantopäivän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä käytännön esimerkkejä Keksin tekemistä asiakastöistä. 
 
Aika: Torstai 22.3.2018 Keksin studiolla,
Paikka: Mannerheimintie 142, Helsinki
 
8.00-8.30 Aamiainen
8.30-11.00 Visuaalinen viestintä

Teema-aamun vetävät Keksin toimitusjohtaja, innostava visuaalisen viestinnän asiantuntija Jenni-Justiina Niemi sekä kokenut tuottajamme Kata Niemi.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma on MMA:n jäsenille maksuton. Muille tilaisuuden hinta on 79 euroa + alv.