MMA meets Mercuri International: Vaikuttava B2B-myyjä

18.1.2018 17:00 - 19:00
Espoo

Aika: 18.1.2018 klo 17–19
Paikka: Mercuri International, Linnoitustie 6C (Säterinportti), Espoo

Myyminen on vaikuttamista, sen kaikessa vaikeudessa ja ihanuudessa. Myyntityön menestystekijät eivät ole vuosien saatossa muuttuneet, mutta toteutustapa on uusi. B2B-myyjän pitää olla läsnä ja viestiä yhä useammassa kanavassa, luoda kontakteja ja kasvattaa verkostoja mahdollisimman montaa eri reittiä pitkin.

Vuoden 2018 ensimmäinen yritysvierailu järjestetään torstaina 18.1.2018 kello 17–19 Espoon Leppävaarassa, Mercuri International Oy:n tiloissa Säterinportissa.

Paikalla ovat Jussi Kettunen ja Marko Majamäki Mercurista virittämässä keskustelua siitä, miten myyjän kannattaa käyttää aikaansa vuonna 2018 kasvattaakseen myyntiään, ja mitä Social Selling oikeasti on B2B-myyjän työssä. Kettunen ja Majamäki ovat molemmat johtamisen ja myynnin uudistamisen valmentajia ja konsultteja.

Tilaisuus on täynnä, ilmoittaudu jonoon tästä

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Meidän intohimomme on myynti. Tiedämme, mitä myynti on – mitä se oli eilen ja, erityisesti, mitä se on tänään ja huomenna. mercuri.fi | mercurikoulutus.fi