Shaun Smithin CX Masterclass

24.1.2017 09:00
Helsinki, Hotel Clarion, Tyynenmerenkatu 2

Shaun Smithin CX Masterclass

CX Masterclass -valmennuksessa 24.1. opit maailman parhaimpiin asiakaskokemuksen asiantuntijoihin kuuluvalta CX-guru Shaun Smithilta, kuinka asiakaskokemus nostetaan seuraavalle tasolle. Esittelemme käytännön etenemismallin, jolla CX-transformaatio onnistuu organisaatiossanne ja henkilöstö saadaan mukaan asiakasajatteluun. Lisäksi kuulet parhaita case-esimerkkejä ja kokemuksia kansainvälisten brändien - kuten Barclays Bank, Best Western, Burberry, citizenM, IKEA, LEGO, Lush, Nissan, O2, Virgin ja Zappos - toimintatavoista merkityksellisten ja ylivertaisten asiakaskokemusten luomiseksi.

MMA:n jäsenet saavat 200 euron alennuksen valmennuksen hinnasta!

CX-brunssi 25.1. on tilaisuutesi päästä tapaamaan Shaun Smith henkilökohtaisesti! Smithin isännöimällä brunssilla kuulemme lisää hänen ajatuksiaan teemalla 'Food for Thought'. Osallistuttuasi sinulla on takuuvarmasti ainakin yksi uusi menestysajatus, joka auttaa kehittämään asiakkuuksianne ja myyntiänne.

Shaun Smith kuuluu mailman tunnetuimpiin Customer Experience Management -asiantuntijoihin. Hän on kirjoittanut aiheesta viisi arvostelumenestyksen saavuttanutta kirjaa, joita pidetään alan perusteoksina. Smithin käytännön kokemus ulottuu viimeisten yli 30 vuoden ajalta organisaatioihin ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Yhdysvaltoja.

Koulutuksessa yhteistyökumppaneina mukana ovat Shirute, CXPA Finland, Clarion ja Klaus K. Opetuskieli on englanti.
 
Aika ja paikka:

tiistaina 24.1.2017 klo 9-17 (CX Masterclass)
Hotel Clarion, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki

keskiviikkona 25.1.2017 klo 10-12 (CX-brunssi)
Hotel Klaus K, Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki


Hinta:

990 euroa (+alv) MMA:n jäsenille - norm. hinta 1190 eur (+alv) muille (CX Masterclass) 
590 eur (+alv) (CX-brunssi)

Tarjoamme ilmoittautuneille myös Shaun Smithin uusimman kirjan 'On Purpose' tapahtumassa.

Muista antaa koodi 'MMA' ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietokenttään saadaksesi jäsenedut! Lue lisää ja rekisteröidy >>

Valmennukseen liittyvissä tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä Sirte Pihlajaan (sirte.pihlaja@shirute.com).