Smarketing Afterwork siirtyy ensi helmikuulle

11.10.2018 16:00 - 18:00
Spektri Business Park, Espoo
mma_meets_havain

Valitettavasti Havainin ja MMA:n yhteinen Smarketing Afterwork 11.10. peruuntuu, koska puhujaksi kutsuttu Demandbasen edustaja ei pääsekään paikalle.

Mutta hyvä uutinen on se, että Smarketing Afterworkille on jo sovittu uusi ajankohta: torstai 14.2.2019 klo 16-18. Merkitse päivä kalenteriisi!

 

Myynti ja markkinointi sulautuvat yhteen

Perinteinen myyntiorganisaatio, jossa kenttämyynti on asiakasrajapinnasta täysin vastuussa on kuolemassa pois. 2020-luvun menestyjäyrityksissä markkinointia tehdään tiiviisti myynnin kyljessä ja myynnillisillä mittareilla. Digitalisaation myötä myynti ja markkinointi sulautuvat entistä tiiviimmin yhteen.
 

Miten tämä kaikki muuttaa yksilöiden ja organisaation toimintaa? Miten teknologia voi auttaa yhdistämään myyntiä ja markkinointia? Tule Havainin ja MMA:n  järjestämään Smarketing Afterworkiin hakemaan mukaan evästys 2020-luvun yhdistettyyn myyntiin ja markkinointiin eli Smarketingiin.
Ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla tuoreimmat trendit tutkimuslaitos Forresterin valitsemalta maailman johtavalta digitaalisen myynnin ja markkinoinnin yritykseltä Demandbaselta.

Smarketing Afterwork to 14.2.2019 klo 16-18

Havain Oy, Spektri Business Park, Kvartti 2 krs., Metsänneidonkuja 10 Espoo
 
Tilaisuuden ohjelma:

  • Smarketing ja myynnin ja markkinoinnin uudet roolit - Timo Sorri, toimitusjohtaja, Havain
  • Sales Enablement - kuinka tehdään paras vaikutus asiakkaan ostopäätökseen myyntitilanteessa  - Sami Suni, toimitusjohtaja, Showell
  • Why and how world's leading B2B companies do account based marketing with Demandbase - Paul Gibson, RVP EMEA, Demandbase
    Lue lisää

 

Tervetuloa!