Social Selling

12.4.2018 09:00 - 13.4.2018 13:00
Jyväskylä ja Kuopio

Nyt on sinun aikasi opetella kohtaamaan asiakas sosiaalisissa ja digitaalisissa kanavissa!

Jyväskylä: to 12.4. klo 9 - 13
Kuopio: pe 13.4. klo 9 - 13

Kenelle:
Myyjä tai asiantuntija, mietitkö, miten ottaa haltuun Social Selling omassa myyntityössäsi? Jos olet jo suhteellisen sinut sosiaalisen median kanssa, mutta mietit, miten saada erilaisista some-kanavista enemmän myynnillisiä mahdollisuuksia ja tulosta, Social Selling -koulutukset ovat sinua varten.

Social Selling -koulutuksissa saat käytännön esimerkkien avulla valmiuksia parantaa myyntityöskentelyäsi. Koulutuksen tavoitteena on, että sen jälkeen palat innosta päästä kokeilemaan uusia, toimivia keinoja myyntituloksiesi parantamiseen. Asiakkaasi ovat todennäköisesti siirtyneet verkkoon ja sen sosiaalisiin kanaviin jättäen kylmät kontaktointiyritykset huomiotta. 

Sisältö:
•    Millaista on menestyvä myynti digiaikana?
•    Mistä elementeistä Social Selling koostuu?
•    Millä askelmerkeillä myyjä pääsee alkuun Social Sellingissä?
•    Miten mittaat onnistumistasi?
•    Miten hyödynnät tehokkaasti työkaluja osana omaa myynnin toimintaasi?

Kouluttaja:

Sani Leino on tunneälykkääseen ja sosiaaliseen myyntityöhön keskittynyt energinen myynnin valmentaja, jolla on 10 vuoden kokemus menestyksekkäästä myynnistä. Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon.

Leino on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Sani on sertifioitu tunneälykkään myyntityön valmentaja, ja on itse tehnyt sosiaalista myyntiä käytännössä eri kanavien kautta vuodesta 2010.

Hinta:

Koulutus on MMA:n jäsenille ilmainen, muille 290 euroa (sis. alv).
Jyväskylän ja Kuopion tapahtumaan MARKin jäsenet pääset osallistumaan 90 eurolla.

Ilmoittautuminen:

Jyväskylä: to 12.4. klo 9 - 13
Kuopio: pe 13.4. klo 9 - 13