Sosiaalisen median hyödyntäminen: fokuksessa markkinointi, asiantuntijuus ja johtajuus

21.9.2018 09:00 - 3.10.2018 12:00
Webinaareja ja striimaus

Asiantuntija sosiaalisessa mediassa

Helsinki, Akavatalo ja livestriimaus

21.9. klo 9 - 12

Kouluttaja: Tom Laine, kansainvälisesti arvostettu Linkedin-asiantuntija

Asiantuntijan rooli on muuttumassa taustavaikuttajasta henkilöbrändiksi ja osaamisellaan yrityksen vaikuttavimmaksi viestijäksi. Asiantuntijastatuksesi voi olla hunajapurkki niin työtarjouksille, asiakkaille kuin edustamasi yrityksen rekrytoinnille.

Koulutus on yhteinen viiden liiton jäsenille, minkä vuoksi paikkoja Akavataloon on vähän, mutta striimauksen osanottajamäärää ei ole rajoitettu.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Somemarkkinointi yrityksissä

Webinaari

24.9. klo 9 - 12

Kouluttaja: Esa Riutta, Wistec Training

Tässä koulutuksessa tutustutaan markkinointiin sosiaalisen median sisällä. Osallistuja oppii markkinoimaan sisältöä käyttäen sosiaalisen median ilmaisia ja maksullisia palveluita. Koulutuksessa tutustutaan markkinointiin Facebookin sisällä, markkinoinnin tehokkuuteen ja opitaan käyttämään visuaalisia työkaluja tehokkaasti leviävän somesisällön rakentamiseksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Johtaja somessa

Webinaari

3.10. klo 9 - 12

Kouluttaja: Tom Laine, kansainvälisesti arvostettu Linkedin-asiantuntija

Miten voisimme saada johtajan roolista enemmän irti somessa, miksi johtajan on syytä johtaa edestä, millaisia sudenkuoppia some tarjoaa ja missä oikeasti kannattaisi vaikuttaa? Johtaja on usein yrityksen vahvin keulakuva ja esimerkin näyttäjä, kun halutaan aktivoida henkilökuntaa työntekijälähettiläisyyteen. Johtaja ei kuitenkaan usein ole se viestinnän uskottavin kärki, vaan enemmänkin suunnannäyttäjä muille. Webinaarissa käymme läpi paljon erilaisia esimerkkejä siitä, miten johtaja voisi hyödyntää eri somekanavia entistä tehokkaammin, ja kanavavaihtoehtojen määrä on laaja.

Lue lisää ja ilmoittaudu