Tilaisuus esimiehille Turussa ja Tampereella

25.9.2019 17:00 - 10.10.2019 19:30
Turku, Logomo ja Tampere, Ilves

Loistojoukko: Jaa kokemuksiasi, verkostoidu ja kehity esimiehenä

Loistojoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Loistojoukossa voit vertaistuen kautta oppia ja vahvistaa esimiestaitojasi. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa ja verkostoitumaan alueen muiden esimiesten kanssa. Tilaisuus on yhteinen MMA:n ja Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY:n jäsenille.

Tilaisuus koostuu alustuksesta Tulevaisuuden esimiesrooli – mihin esimiehiä jatkossa tarvitaan ja keskustelusta aiheeseen liittyen.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla. Tilaisuus on tarkoitettu vain YTYN ja MMA:n jäsenille.

 

Turku:

Loistojoukko kokoontuu keskiviikkona 25.9. klo 17-19.30 Turun Logomolla. Tarjoamme tilaisuuden aluksi pientä iltapalaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 17.9. tästä linkistä

 

Tampere:

Loistojoukko kokoontuu torstaina 10.10. klo 17-19.30 Hotelli Ilveksessä. Tarjoamme tilaisuuden aluksi pientä iltapalaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 25.9. tästä linkistä