Triplasti työelämätaidoista

8.2.2020 15:30 - 18:30
Sokos Hotel Tripla

Tulevaisuudessa työelämässä pärjätäkseen pitää omata monenlaisia työelämätaitoja - myös myynnin ja markkinoinnin alalla. Toimenkuvien raja-aidat kaatuvat sekä ihmisten kohtaamisen ja asiakaskokemuksen merkitys kasvaa entisestään. Sekä yksilöllisyys että yhteisöllisyys korostuvat.

Tule mukaan kuulemaan kolmea huippuesiintyjää Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen ytimeen lauantaina 8.2. illan suussa. Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille myynti- ja markkinointialalla työskenteleville. Nostamme siellä myös juhlamaljan 125-vuotiaalle Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:lle.

 

OHJELMA

15.30 - 16 Iltapäiväkahvit + suolainen pala

 

16 - 17  Onko kyse sinusta vai asiakkaasta? Myynnin ja markkinoinnin liitto <3

Miksi edelleen yrityksissä on myyntiosastoja ja markkinointiosastoja, eivätkä ne vieläkään keskustele keskenään? Toteutuuko yhteinen tavoite? Asiakaskokemuksen merkitys osana modernia myyntiä nousee yhä merkityksellisemmäksi ja kaikki yrityksessä myyvät ja markkinoivat. Miten innostetaan asiantuntijat kehittämään asiakaskokemusta?

Ennennäkemätön yhteisesitys kahdelta asiaa palavasti rakastavilta ja siitä monipuolista kokemusta omaavilta naisilta. Lavalle nousevat yliopettaja ja myynnin tohtori Tampereen ammattikorkeakoulusta Pia Hautamäki ja growth marketing lead Henna Niiranen Tiedolta.

 

17 - 18  "Tulevaisuuden ennakoinnin merkittävin työkalu on mielikuvitus" - tulevaisuuden lukujärjestyksen ainevalinnat

Tulevaisuuden lukujärjestys tuo esille yhteistyön, sosiaalisten taitojen, omistautuneisuuden ja mielikuvituksen merkityksen työelämässä.   Mitä teknologisemmaksi yhteiskuntamme kehittyy, sitä inhimillisemmäksi sen pitää myös kehittyä. Tekoäly, data ja eri teknologiat auttavat meitä tekemään monet asiat paremmin, mutta ne eivät tee meistä välttämättä ihmisinä parempia. Erityisesti kannattaa kehittää inhimillisiä taitoja, kuten innostuneisuutta, uteliaisuutta, luovuutta ja empatiaa. Meidän on autettava toisiamme auttamaan toisiamme. On uskallettava ideoita uutta silläkin uhalla, että osa vanhasta bisneksestä menetetään.

Perttu Pölönen, keksijä, keksijä, futuristi, säveltäjä
www.perttupolonen.com

 

18 - 18.30 MMA 125 vuotta - nostetaan malja

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

Tämä tapahtuma on osa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n vuosittain järjestämää Aktiivitapahtumaa. Paikalla on yli 100 alan tekijää MMA:n alueyhdistyksistä eri puolilta Suomea. Tule verkottumaan huipputyyppien kanssa ja kuulemaan huippuesiintyjiä.