Unelmien työpaikka

13.10.2017 16:00 - 19:00
Linnanmäki

MMA unelmien työpaikka

Miten löytää unelmien työpaikka? Kuinka vakuutan rekrytoijan ja miten tuon esille osaamiseni?

Tervetuloa MMA Helsingin järjestämään rekrytointi-iltaan Linnanmäelle perjantaina 13. lokakuuta kello 16 alkaen. Paikalla on puhumassa Duunitorin perustaja Thomas Grönholm, Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén, Academic Workin Team Manager Meri-Tuulia Kinnula ja headhunter Timo Välenoja. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

Tapahtuman päätteeksi kannattaa jäädä Linnanmäelle nauttimaan Valokarnevaalista sekä livemusiikista. Ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton.

Perjantaina 13.10. kello 12 alkaen on tarjolla myös CV-sparrausta MMA:n toimistolla Pasilassa. CV-sparraus on puolen tunnin mittainen kahdenkeskinen tapaaminen rekrytoinnin ammattilaisen kanssa. Ajan varanneet toimittavat oman CV:nsä sparraajalle noin viikko ennen tapaamista.

Ilmoittaudu mukaan

 

Ohjelma

Ole paras oma itsesi ja anna sen näkyä työnhaussa

Minkälainen on se työnantajien etsimä ”hyvä tyyppi”? Työnhakijan on löydettävä ”hyvä tyyppi” itsestään ja osattava tuoda se esille työnhaussa.

Elina Örthén, henkilöstöjohtaja, Linnanmäki

--

Miten löydän unelmieni työpaikan?

Mikä on sosiaalisen median merkitys työnhaussa? Miten löytää piilotyöpaikat ja kuinka työnhakua pitää suunnitella?

Thomas Grönholm, CEO & Founder, Duunitori

--

Vahvuudet röyhkeästi esille

Unelmien työympäristössä saat tehdä töitä, jotka motivoivat. Samalla pääset näyttämään niin opiskeluissa kuin harrastuksissakin keräämäsi osaamisen. Työpaikan löytyminen kuitenkin vaatii, että tiedostat oman kompetenssisi.

Meri-Tuulia Kinnula, Team Manager, Academic Work

--

Auta headhunteria löytämään sinut

Piilotyöpaikkoihin kiinni pääseminen on taitolaji, jossa pääset erottautumaan muista. Kerro omasta osaamisestasi ja kokemuksista rohkeasti, mitä opit ja tekisit seuraavalla kerralla toisin? 

Timo Välenoja, Target Headhunting

 

Huom! Tapahtuma on suunnattu alle 35-vuotiaille.