Uudenmaan työnhakijoille: kiinteistövälityksen ja myynnin koulutus (REMAX ja Rastor-insituutti)

22.6.2020 16:15 - 31.7.2020 16:00
Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa

Työvoimakoulutus:

RE/MAX ja Rastor-instituutti kouluttavat 15 tulevaa kiinteistönvälittäjää ja myyntiammattilaista

Koulutuksen kesto on 24.8.2020 - 14.1.2021. Korkeatasoisen koulutuksen lisäksi ohjelman ensisijaisena tavoitteena on työllistää osallistujat RE/MAX-ketjun pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan toimistoihin kiinteistönvälityksen myyntitehtäviin.

Koulutus on tarkoitettu alalle soveltuville työnhakijoille, joilla on työkokemusta myyntialasta ja motivaatio työllistyä kiinteistövälitysalalle. Hakijoilta edellytetään reipasta asennetta, hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Monipuolisessa koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aihealueita:

- Kokonaisvaltainen myynti ja markkinointi sekä digiympäristö
- Kiinteistönvälityksen asiantuntevan myyntityön erityispiirteet
- Myyntityön uusi psykologia ja vuorovaikutustaidot
- Asiakastyytyväisyys- ja laatukäsitteet
- Tuloksellisen myynnin kannattavuusajattelu
- Toimialan lainsäädännön ja hyvän välitystavan perusteita
- Kiinteistölainsäädännön ja asuntokaupan keskeiset osa-alueet.

Koulutuksessa on 16 lähiopetuspäivää (tällä hetkellä toteutus videoyhteydellä), 18 etäopiskelupäivää ja työssäoppimisjakso, jonka pituus on 66 päivää. Koulutuksen lähiopetuspäivistä ainakin osa pidetään videoyhteydellä ja osa mahdollisuuksien mukaan koronatilanne huomioiden Rastor-instituutissa Espoon Tapiolassa (Revontulentie 7, Espoo). Lähiopetuspäivien pituudet ovat pääsääntöisesti klo 9 - 15.30.

Koulutukseen hakeutuminen:

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 692180 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Tärkeää!  Prosessin edistämiseksi ja sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löytymiseksi täytä osaamisprofiilisi/yhteystietosi mahd. pian kouluttajan verkkosivuilla:
https://www.rastorinst.fi/koulutus/kiinteistonvalittajan-rekrykoulutus-remax/

Haku päättyy 31.7. Koulutukseen kannattaa kuitenkin hakea mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään jo koulutusohjelman hakuajan aikana.

Lisätietoja koulutuksesta ja sen toteutuksesta antavat Rastor-instituutista yrityskouluttaja Esko Vuorio puh. 050 412 1768 (sähköposti: esko.a.vuorio@outlook.com) ja asiakkuuspäällikkö Saana Markkola (sähköposti: saana.markkola@rastorinst.fi).