Webinaari-sarja: Näin hyödynnät sosiaalista mediaa markkinoinnissa

14.5.2018 09:00 - 6.9.2018 11:30
Webinaari

MMA:n jäsenille on tarjolla neljä erilaista webinaaria, joiden avulla syvennät omaa osaamista sosiaalisen median käyttämisessä markkinoinnissa. Webinaareista saat vinkkejä niin omaan työhösi, mutta oppeja voi hyödyntään myös omissa some-kanavissa ja erilaisessa yhdistys- ja järjestötoiminnassa.

MMA:n tarjonnassa kokonaan uusia toteutuksia ovat Markkinointi ja myynti Instagramissa sekä Kuvia someen.

Varaa ajankohta kalenterista ja ilmoittaudu mukaan yhteen tai useampaan webinaariin! Koulutukset ovat MMA:n jäsenille maksuttomia.

Somemarkkinointi yrityksissä

ma 14.5. klo 9-12

Koulutuksessa tutustutaan markkinointiin Facebookin sisällä, markkinoinnin tehokkuuteen ja opitaan käyttämään visuaalisia työkaluja tehokkaasti leviävän some-sisällön rakentamiseksi.

Näyttävät videot somessa

ma 21.5. klo 9-12

Koulutuksesta saat eväät omaan sosiaalisen median videotuotannon suunnitteluun ja videon viemiseen eri sosiaalisen median palveluihin.

Markkinointi ja myynti Instagramissa

ke 6.6. klo 9-11.30

Webinaarissa käydään läpi Instagram-tilin ylläpitäjän arkea helpottavia työkaluja, suunnitelmallista sisällöntuotantoa sekä analytiikka-työkaluja.

Kuvia someen

to 6.9. klo 9-11.30

Tämä koulutus sopii jokaiselle, jonka on tuotettava visuaalista sisältöä markkinointiin ilman graafisen suunnittelun koulutusta. Kuvat on somessa ja muussakin markkinoinnissa todella tärkeä elementti. Ilman kuvia somepäivityksesti eivät erotu joukosta.

 

Kaikki koulutukset löydät osoitteesta mma.fi/koulutus.