Työpsykologin etävastaanotto

MMA:n jäsenenä voit varata 45 minuutin etävastaanottoajan työpsykologiltamme.

Tarvitsetko tukea työssä jaksamiseen tai ajanhallintaan? Oletko uupunut tai kyllästynyt työhösi? Tunnetko olevasi urallasi tienhaarassa tai umpikujassa?

Työuupumuskysely osoitti, että moni myynnin ja markkinoinnin ammattilainen tarvitsee tukea jaksaakseen töissä. MMA:n jäsenenä saat apua työpsykologi Karri-Pekka Kauppiselta.

Palautetta palvelusta:

"Erinomainen keskustelu. Kuinka joku saakin kiinni asian ytimestä yhden tapaamisen aikana. Sain uusia ajatuksia ja erilaisen näkökulman asioihin. Suosittelen lämpimästi. Kiitos MMA:lle nopeasta reagoinnista kyselyn tuloksiin."

"Tekniikka ja etäyhteys hyvä. On ihan live-läsnäolon veroinen. Karri osasi auttaa ja tunnisti tilanteeni lyhyessä ajassa. Hän antoi konkreettisia ohjeita ja loi uskoa."

Varaa aika

MMA:n jäsenenä voit varata 45 minuutin etävastaanottoajan Karri-Pekka Kauppiselta.

Ajanvaraukseen tarvitset:

  • jäsennumerosi sekä salasanan. Löydät salasanan kirjautumalla Oma MMA -palveluun (Oma MMA > Jäsenedut > Työpsykologi) tai voit pyytää salasanan sähköpostilla MMA:n Heidi Sarénilta, heidi.saren@mma.fi.

Ajanvaraukseen pääset tästä osoitteesta:

https://www.karripekkakauppinen.fi/mma-ry-1

Työpsykologiohjaus toteutetaan etänä joko tietoturvallista etäyhteyttä tai puhelinta käyttäen. Palvelu on luottamuksellinen, eikä siinä käsiteltäviä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille tunnistettavassa muodossa.

Ohjausta voi saada jäsenpalveluna enintään kaksi kertaa vuodessa. Sen jälkeen jäsenellä on mahdollisuus ostaa palvelua omakustanteisesti 85 euroa + alv. 24%. Nämä omakustanteiset kerrat jäsen ostaa suoraan työpsykologilta.

Ajan voi peruuttaa 24 tuntia ennen varattua aikaa. Sen jälkeen peruutetusta tai käyttämättömästä ajasta peritään 85 euroa + alv.

Lisätietoa saat karrisecure@protonmail.com 

Hae apua ajoissa

Karri-Pekka Kauppinen on tutustunut MMA:n työuupumuskyselyyn, josta näkyy, että moni koettaa ratkoa jaksamiseen liittyviä ongelmiaan omin päin. Hänen mukaansa se voi usein riittääkin, mutta avusta on usein hyötyä. Varsinkin oireiden jatkuessa asiantuntija-apua kannattaa hakea.

MMA:n kyselyssä näkyi, että työterveyden osuus uupumisen hoidossa jää vähäiseksi. Kauppisen mukaan se voi osin johtua siitä, että työpsykologille pääsy edellyttää lääkärin tai hoitajan lähetettä.

- Lääkäri-/hoitajavetoinen työterveys voi keskittyä fyysisten oireiden hoitoon tai olla pahimmillaan työnantajan eikä hyvinvoinnin puolella. Erään suuren työterveystoimijan kyselyyn vastanneista lääkäreistä puolet piti työnantajan etua työntekijän etua tärkeämpänä.

- Jos työterveyshuollosta ei saa apua ja terveydellinen haaste on luonteeltaan psykososiaalinen, niin suosittelen kääntymään puoleeni.

Hyväksymis- ja omistautumisterapiaa

Työ- ja organisaatiopsykologi Karri-Pekka Kauppinen on auttanut asiantuntijoita ja esimiehiä sekä tehnyt yhteistyötä niin isojen kuin pientenkin yritysten kanssa. Hän on tehnyt myynnin valmennuksia ja myyjien henkilöarvioita.

Karri-Pekka Kauppinen on erikoistunut hyväksymis- ja omistautumisterapiaan, joka on yhdistelmä kovaa länsimaista psykoterapiaa ja itsemyötätuntoisempaa mindfulnessia. Hänen mukaansa tämä terapiamuoto on maailmalla suosittua myös siksi, että se toimii tutkitusti useisiin erilaisiin haasteisiin aina epilepsiaan ja krooniseen kipuun asti. Hän on myös  Tampereen yliopiston työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutuksessa.

Lisätietoja:

Karri-Pekka Kauppisen omat verkkosivut

Karri-Pekka Kauppinen LinkedInissä